Dublă meditație pentru eliberarea de frici

Alegeți o poziție confortabilă. Închideți ochii. Relaxați-vă prin orice metodă doriți.

Inspirați adânc, pe nas, vizualizând că vă umpleți cu Lumină și energie benefică. Pe apnee simțiți/vedeți cum acestea curăță tot ce este negativ.

Expirați pe gură, vizualizând că trimiteți la marginea Universului tot ce nu vă doriți (frici, griji, tristețe, supărări, etc.).

Apoi apnee și simțiți cum fiecare celulă din corp se relaxează.

 Din nou, inspirați adânc pe nas și simțiți cum pacea vă umple fiecare celulă. Pe apnee simțiți cum armonia vă cuprinde întregul corp.

Expirați pe gură, vizualizând orice posibilă urmă de energie reziduală sau negativă și de gânduri negative sunt eliberate.

Relaxați-vă și simțiți starea de bine interioară.

Pe următoarea inspirație adâncă, vizualizați o rază de lumină aurie care urcă din centrul Mamei Pământ și urcă prin fiecare chakră, le deblocheză, le curăță și le activează, făcându-le să strălucească în culoarea specifică fiecăreia. Expirați și vizualizați raza de lumină cum iese prin chakra coroană și vă conectează tot ceea ce este, la Univers.

Relaxați-vă și vedeți „șiragul” de chakre în culorile lor specifice și strălucitoare.

Vizualizați o câmpie în detaliu, implicând toate simțurile (iarba verde plăcută la atingere, multe flori colorate, păsărele ciripind, zumzet de albine, glasuri de copii în depărtare, un firicel de apă curgând ușor și apa având un gust minunat, cer senin, soare strălucitor, căldură plăcută, miros de primăvară).

Vizualizați-vă în mijlocul câmpiei. Într-o mână aveți o sferă de cristal pur pe care o deschideți (ca și când deschideți capacul unei casete). Ridicați de jos o plasă de prins fluturi.

Priviți minunata câmpie și vizualizați zburând fluturi negrii.

Simțiți că aceștia sunt fricile dvs. care trebuie să fie vindecate.

Sunt frica de: moarte, de sărăcie, de iubire, de eșec, de succes, de înălțime, de întuneric, de foc, de apă, de animale, de a vorbi în public, de viitor…. Lista o puteți continua dvs.

Vizualizați-vă cum prindeți în plasă acești fluturi negrii și greoi și îi puneți în sfera de cristal, închizând capacul. Priviți cu îngăduință această sferă.

Conștientizați că acești fluturi-temeri nu v-au vrut răul și că au fost doar un simț reflex/inconștient, cu sau fără bază reală.

Țineți cu ambele mâini sfera de cristal, mulțumiți mental „fluturilor” și anunțați-i că a venit timpul să vă luați rămas bun.

Eliberați sfera, ca și cum o aruncași spre cer. Ea urcă, plutind ușor ca un balon, apropiindu-se de soare. Vedeți, cum fluturii din interiorul sferei, încep să își schimbe culoarea. Urmăriți cu privirea cum sfera își continuă drumul spre luminosul soare. În momentul în care sfera de cristal atinge soarele, aceasta se sparge și o mulțime de fluturi colorați în mii de culori ies din ea. Aceștia zboară în toate direcțiile. Simțiți cum vă transmit mulțumiri pentru vindecare.

Vă simțiți fericiți, mulțumiți, liniștiți, împăcați. Simțiți cum vă cuprind pacea, eliberarea și sentimentul unui lucru bine realizat.

Priviți din nou câmpia în ansamblul ei minunat și vedeți mii de fluturi colorați zburând din floare în floare.

Vă simțiți minunat. Mulțumiți acestei imagini minunate. Luați-vă la revedere de la acest loc minunat. Știți că dacă doriți vă puteți întoarce oricând aici. Întoarceți spatele câmpiei, simțiți că îndepărtându-vă vă întoarceți în propriul corp, în locul în care sunteți.

Simțiți-vă corpul, mișcași-vă mâinile, picioarele, deschideți ochii.

Starea de bine se menține în întreaga dvs ființă.

Când sunteți pregătiți vă puteți relua activitatea zilnică.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *