Dreptul Divin la bani (DDB) și cum poate fi accesat

Dreptul Divin în bani este un program din naștere care se află în suflet.

Toate programele, drepturile Divine sunt în suflet.

Bogăţia şi sărăcia sunt date de Dumnezeu în funcţie de meritele omului şi de planul divin.

Greşind faţă de bani se va plăti prin sărăcie.

Suma de bani pe care o câştigă lunar un om, prin Drept Divin, este determinată de karma personală, de karma de neam, de păcatele personale şi de ceea ce face omul cu banii câştigaţi. Această sumă de bani se poate creşte sau se poate micşora în funcţie de acțiunile persoanei respective.

DDB este dat și de entități de Lumină specializate (ENBS), ghizi specializați care se ocupă de dreptul în bani, îngerul sporului, dar și de entități negative, cum ar fi dragonii.

Pierderea de suflet duce la pierderea unor drepturi divine. Dacă se pierde suflet cu programul DDB se pierd acele entități care se ocupă de partea financiară.

În momentul în care este legat sporul, de fapt este legat acest înger și trebuie dezlegat.

Pot fi blesteme personale sau de neam care pot bloca abundența financiară și atunci aceste blesteme trebuie dezlegate.

Jurămintele de sărăcie de altă dată trebuie anihilate.

Programele negative referitoare la bani trebuie înlocuite cu programe pozitive. În acest caz se implementează afirmații pozitive referitoare la bani. („Iubesc, atrag, primesc, câștig bani cu bucurie și ușurință….”)

Se poate pierde DDB și dacă împrumutați bani de la alții sau dați bani (donații sau împrumut) cuiva care nu are acest drept sau care știu cum să vă lege sporul.

Puteți împrumuta, da bani doar dacă vi se deschide sufletul.

Sunt persoane care au karma legată de bani, deci acolo sunt niște demoni care își iau „dreptul” de la aceste persoane și dacă le dați bani, deși ele nu au voie să primească, atunci acei demoni vor veni peste dvs.

Atenţie la ceea ce spuneţi, juraţi sau gândiţi referitor la bani, indiferent că o faceți cu sinceritate sau „de ochii lumii”: nu am nevoie de bani, nu îmi pasă câți bani, banii nu contează, jur că nu mai dau/iau bani…

Dacă acum sau în altă viață ați nedreptățit pe cineva referitor la bani, vă puteți scade DDB. Adică dacă: ați jefuit, sărăcit, ați demis persoane pe nedrept, v-ați însușit bunuri pe nedrept, etc. Faceți-vă iertările și faceți fapte în sens pozitiv (angajați persoane, ajutați să își recapete bunuri…).

Greşeli faţă de bani: fumat, jocuri de noroc, vândutul la un preţ mai mare decât cel real, furtul de bani, camătă, a cheltui pentru fală etc.

Plățile karmice prin bani pot fi considerate cele mai ușoare. Decât să plătiți prin boli, accidente…. Plăți prin bani: se strică ceva și trebuie să cheltuiți bani.

A fi zgârciți sau prea cheltuitori poate bloca fluxul banilor.

Aurul Spiritual, sunt galbeni care se pot câștiga prin acțiuni pozitive și acest aur spiritual poate fi „transferat” în bani aici.

Aurul Spiritual este ca o mare galbenă pe care o poți accesa.

Pentru a atrage bani trebuie să intrăm în fluxul banilor.  

Dreptul divin în bani se poate mări prin asociere cu persoane care au acest drept, prin nașterea de copii din cer mare care au DDB mare, prin rugăciune, prin credință, prin zeciuială…

Zeciuiala este extrem de importantă pentru introducerea în fluxul banilor.

 Dreptul divin la bani se poate reface prin lumină. Plimbați-vă prin locuri cu lumina bogăției, mâncați în fața unor Bănci, cumpărați și dăruiți obiecte bisericești (mir, iconițe, cărți de rugăciuni, etc.)  

 Dacă, de exemplu nu aveți DDB dar aveți dreptul divin la maşină, leasing-ul este o formă îngăduită de Dumnezeu.

Rețineți că pentru a primi protecţia Divină pe un anumit plan al vieții, acolo trebuie rezolvate problemele, plătit ceea ce trebuie și învățată lecţia, altfel, cu toată cunoaşterea, plata tot vine.

Orice vine în plus pe lângă ce câștigați în mod obișnuit este un dar de la îngerul sporului (cadou în bani, mâncare, haine, excursii, parfum..) și fiți recunoscători, mulțumiți-i.

Măsurători radiestezice:

Cât la sută am/are drept Divin la bani?

Cât la sută am/are îngerul sporului legat? (Prin greșeli, magie, blesteme, etc.?)

Cât la sută este legat din această viață?  

Cât la sută este legat din vieți anterioare?  (Prin jurăminte, magie, blesteme, etc.?)

Cât la sută este legat de propria persoană?  

Cât la sută este legat de alții?

Câte legături? Prin Lumină, pe întuneric?

Prin Reiki se poate trimite Lumină zilnic îngerului sporului pentru a avea suficientă Lumină să vă ajute după Voia Lui Dumnezeu.

 „Trimit Lumină pentru dezlegarea şi întoarcerea sporului la mine/nume.”

 CKR, SHK, HSZSN pentru deschiderea dimensiunilor către acest înger. Apoi se dă Lumină, se dezleagă de legături şi se curăţă de tot ce este malefic pe el.

Se pot face atâtea Cruci către îngerul sporului, cu câte legături este legat (78, 99 10000).

Dimineața, la prânz, seara, la 12 noaptea, cu 3 lumânări aprinse se citește rugăciunea Sf. Ciprian în care se adaugă și cererea de dezlegare a sporului financiar.

Se poate crea un spaţiu de curăţare şi anihilare de legături, de programe malefice, de condiţionări negative etc, şi se trimite acest spaţiu îngerului sporului pentru a-l curăţa.

Prin vizualizare, în astral, imaginați-vă cu acest înger, apoi folosiți o foarfecă cu care tăiați toate legăturile de pe el. Dacă observați sau simțiți că mai sunt şi alte lucruri negative pe el, curăţați.

Puteți folosi pietre (semi)prețioase a căror proprietăți pot ajuta la deblocarea banilor și la a aduce prosperitate.

Spor în toate cele bune!

Uniune Spirituală

Daniela C.

 

 

 

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Dreptul Divin la bani (DDB) și cum poate fi accesat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *