Două metode de PURIFICARE A CHAKRELOR

 

Următoarele metode ajută la echilibrarea rapidă şi la purificarea înăuntru şi în afară a chakrelor, şi ca urmare se va aduce mai multă energie, capacităţi psihice crescute, sănătate mai bună, calm, etc.

Prima metodă:

Imaginaţi-vă chakra coroană deschisă, ca o pâlnie, prin care de la Sursă curge un lichid alb, ca o spumă albă purificatoare şi se scurge apoi ca printr-un tub se scurge prin fiecare chakră.

Lichidul alb, spuma, purifică rapid şi profund toată murdăria, grăsimea şi deşeurile din interiorul şi exteriorul fiecărei chakre. Apoi rugaţi-l pe Arhanghelul Rafael să toarne în interiorul dvs lumina verde lichidă, pentru a curaţa toată spuma şi rezidurile – până când chakrele devin strălucitoare, curate.

A doua metodă:

Vedeţi sau simţiţi cum un fascicul de lumină albă strălucitoare intră prin creştetul capului şi se răspândeşte în întregul corp şi începe să deschidă, să trezească, să purifice, să lustruiască, să amplifice, mai întâi chakra rădăcină, cea de la baza coloanei. Apoi, vedeţi si simţiţi cum lumina albă purifică, clarifică şi măreşte chakra a doua… Continuaţi la fel cu următoarele chakre.  În cele din urmă, lumina albă trece prin chakra de culoarea purpurei regale din creştetul capului. Toate chakrele sunt egale în mărime şi toate strălucesc de lumina alb strălucitoare din interior.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *