Două dintre cele mai puternice mantre

 

Mantra este un cuvânt de origine sanskrită, care îşi are originile în India antică. În mod literal, înţelesul său este de a „salva mintea de la suferinţă şi boală”. Puterea mantrei vine nu doar din cuvânt, ci şi din sunet. Fiecare silabă a mantrei a fost concepută să transimtă o anumită vibraţie. Mantrele sunt cunoscute ca şi instrumente cu o putere deosebită pe pământ, reprezentând legatura între Dumnezeu, Univers şi sufletele noastre.

Pentru rezultate maxime mantra se repetă până când o auziţi repetându-se automat în minte.

Uneori, deşi unele lucruri par ca şi rezolvate, împlinite, ceva se întâmplă şi împiedică realizarea. De exemplu: pierderea averii, afacerile merg rău, sau avansarea în carieră este blocată, salariile sunt mici, sau aţi fost traşi pe sfoară, etc., acest lucru poate fi cauzat de karma negativă, care duce la blocarea chi-ului pozitiv. Recitând mantra de curățare a karmei negative va ajuta la deblocarea acestor blocaje și să vă facă mai deschişi să primeiţi noroc sau binecuvântări.

Mantra de curățare a karmei negative

OM HANU PASA BHARA HE YE SWAHA

Staţi într – un loc liniştit, tăcuţi, calmi și cântaţi de 21 de ori sau de 108 de ori dimineața după duş sau noaptea, înainte de a merge la culcare.

Aceasta este o mantra care vine în ajutorul mantrei pentru îndeplinirea dorinţelor (OM PADMO USHNISHA VIMALE HUM PHAT). Pentru a da putere Mantrei pentru îndeplinirea dorințelor este bine să vă asiguraţi că vă curățaţi continuu de karma negativă pe care o puteţi acumula.

Mantra OM PADMO USHNISHA VIMALE HUM PHAT este predată în Sutra esenței celor Zece roți ale Pământului.

Orice persoană vede, aude, își amintește, sau atinge această mantra va fi purificată de toată negativitatea (şi obține libertatea de renaștere într-o țară curată dacă ați recita de șapte ori în fiecare zi).

Amintind aceasta mantra doar o dată are puterea de a purifica chiar și cele cinci karme negative, fără întrerupere. Va purifica karmele de pedeapsă imediată și blocheză ușile nefericirii. Această mantra pusă pe căile de acces, pe uşa dvs., va binecuvânta şi curăța toate persoanele care trec prin ele.

Mantra poate fi recitată/cântată pentru îndeplinirea dorinţelor şi scopurilor, pentru rezolvarea unor probleme sau situaţii, cu condiţia de a fi folosită spre binele general şi fără a fi afectate alte persoane. Poate fi recitată, scrisă, purtată pe corp, pentru dragoste, sănătate, prosperitate, fericire, carieră, căsătorie, orice tip de relaţii, copii, succes, afaceri, împlinire spirituală, emoţională, mentală, fizică sau material.

Dacă aţi recita mantra în timp ce ardeţi tămâie, sau suflaţi mantra  în pulberea de tămâie, oamenii se pot vindeca miraculos, vindecarea vine prin purificarea karmei negative, prin purificarea minţii lor. Odată tămâia aprinsă, fumul degajat va aduce binecuvântare pentru alte ființe „atinse” de fumul de tămâie.

Dacă recitaţi și apoi suflaţi pe propriile hainele, purtând acele haine vor aduce vindecarea, purificarea. Dacă pânza este făcută din mătase, lână, sau pielea unui animal, recitarea aceastei mantra, de asemenea, ajută acel animal, indiferent de locul unde s-a renăscut, prin purificarea karmei negative a acelui animal.

Se recomandă repetarea mantrei de 108 ori (durează 5-10 minute). Numărarea repetărilor o puteţi face cu ajutorul unui şirag de mătănii care conţine 108 boabe/ mărgele pe un fir de aţă rezistent din diverse materiale (lemn, plastic, pietre semipreţioase, seminţe rotunde, etc).

Maeştrii Orientului recomandă chiar repetarea de mii de ori a mantrelor pentru atingerea unor rezultate spirituale cât mai profunde.

108 este un număr cu semnificaţii spirituale. Numărul 108 este considerat sacru în multe religii și tradiții orientale:

108 carţi sacre, 108 puncte pe corp ale lui Buddha, 108 mărgele de rugăciune budistă, 108 mudras în Tantra. Distanța medie a Lunii față de Pământ este de 108 de ori diametrul Lunii. Numărul 108 este, de asemenea, una de mare importanță în interiorul ordinului rozicrucian, din moment ce exemplifică intervalul de timp a unora dintre ciclurile lor. Destul de interesant, un an bisect afișează 366 de zile și 3 x 6 x 6 oferă 108.

    În buddhismul tibetan se crede că există 108 păcate sau 108 de iluzii ale minții: abuz, agresiune, ambiție, mânie, aroganță, josnicie, calcul, blasfemie, împietrire, capricii (modificări inexplicabile de stare de spirit sau de comportament), hipercritic (fiind sever critic al altora), înfumurare, dispreț, cruzime, înjurături, înjosire, înșelăciune, înșelăciune, delir, bătaie de joc, dorinţa de faimă, dipsomanie (alcoolism caracterizată prin crize intermitente de dorință), discordie, lipsa de respect, dispreţuitor, nemulțumire, dogmatismul, dominare, dorinţă mare de putere, impertinență (comportament insolent sau impertinent), egoismul, invidie, caracter excesiv, necredința, falsitatea, plictisitor, „ascunziş”, jocuri de noroc, flecăreală (tendinţa de a vorbi despre chestiuni banale), îmbuibarea, lăcomia, avariţie, ranchiună, insensibilitate/câinos la inimă, ura, trufia, aroganţa, ostilitate, umilire, rănire, ipocrizie, ignoranță, uzurpare (asumarea de putere sau autoritate fără justificare), impostură (pretinde a fi altcineva, în scopul de a induce în eroare), obrăznicia, neatenţia, indiferența, nerecunoștința, poftă nepotolită, insiduos/prefăcătorie, intoleranță, intransigență (nu doresc sau refuză să se schimbe, e împotriva opiniilor cuiva sau refuză să fie de acord cu privire la ceva), iresponsabilitate, gelozie, atotştiutor, lipsa de înțelegere, libidinous, minciuna, boli maligne, manipulare,  masochismul, neîndurare, negativitate, obsesie, încăpățânarea, îndărătnicia, opresiune, ostentativ, pesimism, prejudecată, prezumția, pretenție, mândrie, risipa (de bani, cheltuială sau utilizarea în mod liber de resurse prin imprudență), arțag, furie, rapacitate (fiind agresiv lacomi sau apucători), ridicol, sadism, sarcasm, seducţie, auto-negare, ura de sine, pofta sexuală, nerușinarea, zgârcenie, încăpățânare, chin, tiranie, răutate, obrăznicie, inflexibilă, vanitatea, razbunator, violență, temperament violent, voluptate, mânie.

Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Două dintre cele mai puternice mantre

  1. Multumesc pentru articolul detaliat si plin cu informatii adaugate sa intelegm excat contexul.

    Oare mai este un lt video pe care sa ni-l recomandati? Cel d emai sus nu mai e disponibil pe youtube,

    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *