Dorința sufletului

      Următorul exercițiu se poate face oricând sau la începutul de an, când simțiți nevoia de a face o modificare în viață, când vă doriți o schimbare sau un nou început…

Gândiți-vă la momentele de viață care v-au inspirat, la ceea ce ați făcut cu pasiune, la ceea ați fi vrut să faceți pentru bucuria sufletului dar din diferite motive ați renunțat… Astfel ați putea afla calea cea mai benefică pentru dvs. Când deveniți conștienți de ceea ce vă dorește sufletul, puteți începe să realizați un plan care să vă ajute să vă atingeți scopul.

Puteți, de asemenea, să vă întrebați sufletul de ce are nevoie. Pur și simplu închideți ochii, puneți-vă mâna dreaptă peste inimă și apoi întrebați-vă sufletul care îi sunt nevoile. Rămâneți deschiși la răspunsurile care apar.

După ce v-ați identificat cerințele sufletului, scrieți-le pe o bucată de hârtie. Nu există reguli despre ceea ce scrieți.

De exemplu: „Vreau și îmi permit să-mi deschid inima și să-i permit iubirii să curgă și să îi permit inimii să iubească. Trebuie să fiu conștient/ă să nu permit ca durerea pierderii și nici oricărei alte durerii să blocheze curgerea iubirii. Dorința sufletelului meu este să-mi deschid inima și să îmi permit să simt cu adevărat și să fiu iubire, căci prin iubire pot continua să creez pentru mine dar și pentru alții”.

Puteți scrie cel mult trei dorințe, astfel vă puteți menține focusarea, neîmprăștiindu-vă atenția asupra mai multor direcții/dorințe.

„Trimiterea” dorinței sufletului trebuie făcută într-un loc liniștit. Puteți aprinde o lumânare, să vă curățați energetic spațiul și aura, să spuneți o rugăciune… Nu există reguli privind acest pas.

Citiți ceea ce ați scris cu voce tare, de trei ori, având senzația că toate cerurile v-au auzit. Încercați să simțiți că obiectivul dvs este întegrat în fiecare structură a corpului dvs, în ființa dvs.

După ce ați terminat, împăturiți hârtia și puneți-o într-un loc sigur în care nu poate fi atinsă de alte persoane. Puteți uita de ea sau să o atingeți cu bucurie, din când în când.

Veți fi surprinși plăcut, după un timp. că ați primit ceea ce ați cerut.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Dorința sufletului

  1. Simply desire to say your article is as astonishing.

    The clarity in your post is just great and i could assume you’re an expert
    on this subject. Fine with your permission let me
    to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.
    Thanks a million and please keep up the gratifying work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *