Divorțul energetic

Deținând tot sufletul avem și programele pozitive și drepturile divine care ne sunt destinate.

Lipsind bucățele de suflet scade și din forța vitală și dorința și voința.

Fragmentele de suflet pot fi cedate, furate, legate.

Gândindu-ne mereu la un partener din trecut îi putem ceda părți din sufletul nostru.

Bucăți de suflet pot fi pierdute când suferim atunci când ne moare o persoană dragă, când suferim pentru boala unei ființe iubite, în cazul despărțirilor, dorințelor, co-dependenței, abuzurilor, iubirilor, neiertărilor….

Pot fi și fragmente de suflet ale altor persoane la noi și acestea trebuie redate posesorilor.

Sunt persoane care chiar dacă s-au despărțit fizic de partener/ă la nivel energetic sunt încă „căsătorite”, sunt încă implicate într-o dragoste trecută, nu vor să cunoască alte persoane, nu se pot implica emoțional sau fizic în alte relații de iubire. Unora le e greu să-și  găsească un/o partener/ă sau nu se pot adapta într-o nouă relație, refuză să cunoască o altă persoană cu care să înceapă o nouă relație.

În acest caz, pentru a-și continua în pace viața și să clădească o nouă relație pentru binele lor este nevoie de „Divorțul Energetic și recuperarea fragmentelor de suflet pierdute/lăsate”.  

„Divorțul Energetic” se poate face față de parteneri, prieteni, părinți, situații, joburi, locuri, obiecte…

Tăierea lanțului energetic nebenefic și recuperarea fragmentelor de suflet pierdute, elimină atașamentele energetice create și poate ajuta în a se primi noi oportunități, în a fi mai deschiși, mai fericiți și plini de viață.

 Pot exista cununii, promisiuni, jurăminte, legături din vieți anterioare. Acestea sunt în plan astral în chakrele superioare. Deci adesea nu este suficient să se dezlege doar cele din viața actuală.

Se poate măsura cu ansa: câte cununii energetice/legături trebuie dezlegate, câte sunt din viața aceasta, câte sunt din alte vieți, este suficientă dezlegarea făcută de propria persoană sau de un terapeut, este nevoie de (câte) slujbe făcute de preoți…

Pot fi în subconștient programe autoinduse sau induse de (foști) parteneri care pot bloca crearea unei relații. Programe cum ar fi: dacă te las eu nu te mai ia nimeni, nu meriți să fii iubit/ă, nu ești în stare să ai o relație, nu ești bun/bună din punct de vedere sexual….

Promisiuni vechi, jurăminte care trebuie curățate: te voi iubi toată viața/veșnic, nu voi mai iubi niciodată pe nimeni, jur că voi fi pentru totdeauna a ta/al tău….

Concepții greșite: iubirea aduce suferință, toți/toate trădează/înșală, nimeni nu merită iubirea mea….   

Fricile pot crea blocaje în a putea începe o nouă relație: dacă mă înșală, mi-e frică să nu fiu suficient de bun/ă pentru, mi-e frică de atingere/afecțiune, ce o să zică lumea dacă….

Curățarea energetică șterge tiparele din vechea relație și astfel se rearanjează toate structurile.

Corzile energetice cu un partener sexual se dizolvă singure după 7 ani de la ultimul contact dar este bine să fie curățate terapeutic mult mai devreme sau chiar imediat. Este benefic să se facă curățări în mental și emoțional, dezlegări de promisiuni și jurăminte, iertări, eliberări și protecții.  

Un fost partener se poate reconecta printr-un gând sau printr-un apel telefonic, conectându-se vă poate crea emoții, dor. Se poate conecta pe chakra 2, 4 sau chiar pe toate chakrele. Se pot crea legături și la nivelul mâinilor, tălpilor sau subțiorilor.

Ce se poate face în cazul unei foste relații?

Mergeți în astral și vizualizați cum stați de vorbă cu fostul/fosta partener/ă.

Spuneți-i tot ceea ce doriți. Așteptați câteva momente apoi faceți iertările:

„Te iert pentru toată suferința, pentru orice rană fizică, mentală sau emoțională pe care mi le-ai creat în viața asta sau în oricare viață în care ne-am întâlnit. Îmi cer iertare pentru orice durere, suferință, rană fizică, mentală sau emoțională pe care ți le-am creat în viața asta sau în oricare viață în care ne-am întâlnit.”

Apoi revendicați-vă fragmentele de suflet și înapoiați ce îi aparține:

„Îți înapoiez toate părțile tale de suflet care sunt la mine de acum și din alte vieți în care ne-am întâlnit și te rog să îmi înapoiezi toate părțile mele de suflet care sunt la tine de acum și din alte vieți în care ne-am întâlnit. Mulțumesc. Iartă-mă! Te iert! Te eliberez și mă eliberez de tine.”

Puteți vizualiza cum vă tăiați corzile energetice.

Ce nu puteți tăia și curăța puteți cere ajutorul Arh. Mihail:

„Îl invoc acum pe Arh. Mihail să mă susțină, să taie cu sabia lui legăturile nebenefice care mă împiedică să relaționez, să cresc, să mă dezvolt material și spiritual cu… (fiul, fiica, soțul, fostul partener, colegul, părintele, locul, bunurile, situația, așteptarea…) în lumină, iubire, armonie, cu ușurință și fără efort pentru binele celor implicați. Mulțumesc, s-a împlinit!”

Apoi se invocă ajutorul Arh. Rafael:

„Îl invoc acum pe Arh. Rafael să descarce energia verde vindecătoare în toate locurile de unde au fost taiate aceste legături/corzi energetice, să curețe toate amprentele acestora și să sigileze locul de unde au fost tăiate. (Așteptați câteva momente.)  Mulțumesc, s-a împlinit!”

Vă mulțumesc Sfinților Arhangheli  Mihail și Rafael!

             Se procedează astfel 7 zile consecutive.

Ideal ar fi să se facă o curățenie fizică (duș) și energetică înainte de a face tăierile și dezlegările

Dacă pentru voi nu este benefică legătura se taie și vă veți simți mai bine din punct de vedere energetic. Dacă celuilalt îi este benefică nu i le taie de către Arh. Mihail dar nu vă mai deranjează structurile.

Unii simt că i-ați îndepărtat energetic și vă vor căuta dar nu vă mai pot afecta energetic.

O altă metodă de a „Divorța Energetic și să vă recuperați fragmentele de suflet pierdute/lăsate”:

Vă imaginați o panglică, dvs țineți de un capăt al ei, celălalt capăt este ținut de persoana de care vreți să vă dezlegați. La mijlocul acelei panglici este un nod. Vizualizați cum acel nod se dezleagă și fiecare rămâne cu partea lui din acea fâșie. Vedeți cum fiecare dintre dvs aruncați spre cer acea panglică care se și dizolvă.

Apoi, fiecare, trebuie să vă recuperați fragmentele de suflet.

  Vizualizați o sferă de lumină sau steluțe strălucitoare care se desprind din dvs și se duc spre cealaltă persoană și dinspre cealaltă persoană spre dvs. Vedeți cum aceste steluțe strălucitoare care vă aparțin fiecăruia se integrează în corpul dvs.

Mulțumiți că s-a permis această dezlegare și recuperare.

Practicanții Reiki cu palmele activate și prin metodele cunoscute pot face tăierile corzilor energetice, aducerea sufletului în palme unde îl vor curăța de energii și programe negative și apoi și-l vor implementa.

Spor în toate cele bune!

Uniune Spirituală

Daniela

 

 

 

 

 

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *