Dezlegarea jurămintelor

Centraţi-vă în tăcere, respirând profund. Spuneţi în gând sau cu voce tare:

„Dezleg acum orice legământ de sărăcie pe care l-aş fi putut face în altă viaţă. Cer ca toate efectele acestor legăminte de sărăcie să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de celibat pe care as fi putut să îl fac în alte vieţi. Cer ca toate efectele acestor legăminte de celibat să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de sacrificiu de sine pe care aş fi putut să îl fac în alte vieţi. Cer ca toate efectele acestor legăminte de sacrificiu de sine să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de obidiență pe care aş fi putut să îl fac în alte vieţi. Cer ca toate efectele acestor legăminte de obidiență să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de castitate pe care aş fi putut să îl fac în alte vieţi. Cer ca toate efectele acestor legăminte de castitate să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.”

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *