Dezlegare de jurăminte personale

Aprindeți 9 sau 33 lumânări așezate în cruce cu intenția de a anihila jurămintele pe care le-ați făcut în viața asta sau în oricare alta. Puteți desena deasupra tuturor acestor lumânări simboluri Reiki cu aceeași intenție. Apoi spuneți cu voce tare de câte ori simțiți nevoia:

În numele, cu Puterea, Înțelepciunea, Lumina și Voia Sfintei Treimi se anihilează orice jurământ de castitate, tăcere, sărăcie sau obediență, apartenență, loialitate, exclusivitate, sărăcie, fraternitate, camaraderie, de slujire, căsătorie, de iubire, de răzbunare, de supunere pe care l-am făcut vreodată în viața asta sau în altele. În numele, cu Puterea, Înțelepciunea, Lumina și Voia Sfintei Treimi se anihilează orice jurământ fals pe care l-am făcut vreodată, orice jurământ făcut din frică sau obligație, orice jurământ făcut din neștiință sau din false credințe pe care le-am făcut vreodată. În numele, cu Puterea, Înțelepciunea, Lumina și Voia Sfintei Treimi se anihilează orice contract pe care l-am semnat vreodată și care acum mă împiedică să fiu fericit/ă și să îmi îndeplinesc misiunea spirituală în această viață.

Cu Lumina Duhului Sfânt formând Sfânta Cruce și dupa Voia Sfintei Treimi și a  Supraconștiinței, spre binele suprem al … (nume) pe toate planurile, se anihilează, se sublimează, se curăță, se dezleagă, acum și aici, toate efectele tuturor jurămintelor de orice tip și din oricare motiv le-am făcut vreodată în viața asta sau în altele. Amin.

Așa cum se topește ceara de la lumânări, așa se anihilează programele negative ale (numele) pentru ca acesta/aceasta să-și poată îndeplini menirea hotărâtă de Tatăl dinainte de Facerea Lumii. Amin.

Puteți repeta această metodă de câte ori simțiți nevoia.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *