Detoxifiere cu ajutorul Reiki-ului

 

Pregătirea pentru terapie

Puneţi mâinile pe tâmple şi rostiţi incantaţiile:

-Om, de 7 ori .

Se rosteşte cât mai lung posibil, apoi pauză şi iarăşi .

-Rama, de 7 ori. Cât mai lung cu pauze între rostiri. Harth, la fel ca mai sus.

-Om-Shanti-Shanti-Om, de 3 ori.

Se dă comandă mentală de ecranare a tuturor celulelor mutagene (tumori, chisturi, noduli, etc), care nu sunt conforme cu matricea divină originală, pentru a nu beneficia de lumină în timpul tratamentului. Ecranarea se declanşează la începerea curgerii luminii prin palmele noastre. Apoi activăm palmele cu următoarele simboluri: CKR, SHK, DKM, Harth, Zonar şi Om. Se tratează următoarele zone: ficat, inimă, plex solar, tălpi, partea de jos a abdomenului, apoi zonele în care există probleme – dacă există.

 După aceasta se face un exerciţiu de echilibrare a chakrelor, descris mai jos.

Echilibrarea chakrelor sau autotratament rapid

         Autotratamentul rapid se efectuează la fel, 5-10 minute fiecare poziţie:

  1. O palmă pe chakra 1, cealaltă pe chakra 7

  2. O palmă pe chakra 2, cealaltă pe chakra 6

  3. O palmă pe chakra 3, cealaltă pe chakra 5

  4. Ambele palme pe chakra 4 (inimii).

 Echilibrarea Chakrelor pentru alte persoane

Când se face echilibrarea chakrelor,  se ţin degetele mâinii drepte într-o poziţie „tripod”, în timp ce se mută de la o chakră la alta (contactul cu corpul trebuie să fie foarte  uşor, tandru). Prin acest exerciţiu se face conectarea la nivelurile de energie superioară.

Pentru a face o echilibrare a chakrelor, se ţine mâna stângă la 1,5 cm deasupra creştetului capului (pacientul este întins cu faţa în sus), până când se simte că fluxul de energie străbate palma mâinii stângi.

După ce s-a determinat nivelul de energie, la nivelul centrului capului pacientului,  se foloseşte poziţia  tripod a mâinii drepte deasupra chakrei a 6-a, în timp ce se menţine palma mâinii stângi deasupra chakrei a 7-a din vertex, pentru a monitoriza fluxul de energie. Când cele două fluxuri de energie din ambele mâini sunt echilibrate, se mută mâna dreaptă asupra chakrei a 5-a (deci se începe tratamentul de la cap în jos cu chakrele în ordine descrescândă), ţinând la fel degetele în poziţie tripod deasupra acestei chakre.

Când toate chakrele au fost echilibrate, mâna stângă rămâne deasupra chakrei a 7-a din vârful capului, iar mâna dreaptă perie energia prin mişcări de măturare a energiei de la chakra 1 spre bărbie. În momentul perierii în sus, mâna stângă se ia din dreptul chakrei a 7-a. Această  mişcare se face de 15-20 de ori.

ECHILIBRAREA FUNCŢIILOR CEREBRALE

(echilibrarea emisferei drepte cu emisfera stângă a creierului)

Echilibrarea creierului este o metodă simplă şi eficientă. Ea pune în echilibru energia între cele două emisfere cerebrale. Ea este folosită pentru uşurarea durerilor de cap, în epilepsie şi în dislexie (tulburări de vorbire). Această tehnică de canalizare a energiei într-o anumită direcţie şi apoi în direcţie opusă, poate fi folosită în toate părţle corpului, nu numai la cap, pentru a uşura eliminarea durerii şi a blocajelor. Când lucrezi cu un partener, poţi să stai în poziţie şezândă, cu spatele sprijinit iar partenerul tău să-şi pună capul în poala ta. Dacă lucrezi pe o masă de masaj, partenerul poate sta întins pe spate iar tu poţi sta în picioare sau şezând la capul lui. Dacă partenerul stă pe scaun, tu poţi sta în spatele scaunului. Poţi ajuta la echilibrarea creierului partenerului în orice loc şi în orice poziţie. Conectează-te cu pământul şi lasă energia pământului să urce pe coloana vertebrală şi să se scurgă prin braţe şi mâini. Pune două sau trei degete (în afara degetului mare) ale fiecărei mâini pe capul partenerului, la 1,5 cm deasupra urechii, chiar pe linia de unire dintre cele două oase ale capului (sutura scuamoasă). Acum canalizează energia pământului numai printr-o mână, prin creierul pacientului în cealaltă mână a ta. Dă-i voie celeilalte mâini să fie receptivă şi ţine cont când fluxul de energie eliberat în creier străbate în cealaltă parte.)

După efectuarea unui exerciţiu de echilibrare a chakrelor, la final se desenează Rama pe tot corpul pentru a încheia tratamentul.

Această schemă de terapie se poate aplica pentru o sferă foarte largă de afecţiuni generate de intoxicarea organismului.

Salata Reiki:

Faceţi o salată din conopidă crudă, varză crudă, broccoli, ceapă (puteţi să nu puneţi dacă nu o suportaţi), doi căţei de usturoi şi ţelină (cam 50g). Puneţi oţet de mere şi ulei dacă aveţi hipoaciditate sau ulei şi zeamă de lămâie pentru hiperaciditate. Veţi fi uimiţi de rezultate, cam după o săptămână. Aceasta salată este recomandată la orice tip de afecţiuni, pentru digestie şi detoxifiere, dar şi oamenilor sănătoşi, pentru a menţine sănătatea. E foarte bună pentru tratamentul hipertiroidismului, pentru slăbire şi constipaţie.

Om (Aum ) -Este recunoscut ca sunetul primordial, este sunetul sacru al Universului. Este un simbol de vibraţie superioară care se foloseşte pentru curăţarea şi refacerea aurei.

 Rama – este un simbol care ajută la vindecarea chakrelor inferioare (care ţin de teluric). Este numit şi simbolul Arhanghelului Mihail şi conectează la o energie masculină care oferă putere, concentrare, limpezimea minţii, coerenţă şi percepţia exactă asupra fenomenelor şi a vieţii din jurul nostru. Favorizează împământarea, aplicat pe chakrele picioarelor conectează cu energiile pământului şi cu realitatea, aducem pacientul cu „picioarele pe pământ”. Ne ajută în îndeplinirea misiunii personale pentru că armonizează chakrele superioare cu cele inferioare. Curăţă spaţiile dacă este aplicat în colţurile camerelor şi la mijlocul acesteia.

 Taie stringurile şi legăturile malefice, legăturile karmice dacă problema care le-a cauzat a fost rezolvată, rugându-l pe Arhanghelul Mihail să facă asta pentru noi.

 Harth– este simbolul care dă acces la energiile Maicii Domnului /Quan Yin un simbol de cer 10, conectează la energiile iubirii şi compasiunii. Se poate folosi în tratarea sufletului, recuperarea (pentru cei care îl au pierdut din diverse motive) împreună cu Shika-sei-ki din Reiki. Este o lumină care lucrează cu compasiune şi iubire necondiţionată, de aceea se poate utiliza în orice tratamente. Se poate utiliza în relaţii pentru susţinerea, revitalizarea lor şi buna funcţionare fără a trece peste Liberul Arbitru favorizând sentimentele de iubire şi compasiune. Poate fi folosit în vindecarea dependenţelor şi la cultivarea obiceiurilor bune.

 Shanti (în traducere însemnând pace. Este simbolul care aduce în viaţa noastră liniştea şi pacea. Ajuta la eliberarea prejudecăţilor şi la netezirea drumurilor în viaţă. Vindecă trecutul, prezentul şi viitorul, vindecă temerile, spaimele şi fricile şi instaurează liniştea, pacea şi iubire necondiţionată. Ajută la eliminarea insomniilor şi la soluţionarea crizelor de panică, în cazul coşmarurilor şi a oboselii cronice. Shanti ne ajută să trăim clipa iar împreună cu Kryia ajută la netezirea drumurilor, fără zdruncinături, fizice, emoţionale şi intelectuale şi îndepărtează obstacolele. Dacă se meditează asupra lui ajută la curăţarea chakrei Ajna (chakra 6).

 Zonar este un simbol care este folosit la începutul unui tratament cu Karuna Reiki cu scopul de a pregăti în vederea vindecării profunde. Este un simbol care dă acces la energiile Arhanghelului Gabriel. Aplicat pe pacient are propritatea de a reduce durerea, se comportă ca un anestezic. Zonar lucrează la nivel celular şi de ADN unde sunt stocate informaţiile karmice ale persoanei (vindecă atât problemele din alte vieţi cât şi problemele din copilărie şi din viaţa actuală). Ne ajută să ne schimbăm şi să găsim soluţiile ideale pentru probleme. Folosit împreună cu Halu acţionează eficient în sensul refacerii câmpurilor afectate din diverse motive. Cho-ku-rei – rolul principal al acestui simbol este de a creşte puterea Reiki, de a atrage energia şi a o concentra acolo unde vrei.

Poate fi utilizat în orice scop, oriunde:

– pentru tratamente;

– pentru curăţarea energiei negative din încăperi (camere, saloane de spital);

– pentru curăţarea cristalelor sau a altor obiecte;

 – pentru protecţie spirituală;

– pe mâncare, apă, medicamente, plante;

– pentru a da putere altor simboluri Reiki;

– pentru sigilarea energiei după tratament. etc

 Sei-he-ki- Simbolul mental-emoţional – Spiritul şi omul vin împreună!

Se foloseşte exclusiv pentru tratamentul problemelor mentale şi emoţionale. Se desenează deasupra chakrei coroanei pentru echilibrarea emisferelor cerebrale. Acest simbol ne ajută la echilibrul dintre raţiune, intuiţie şi instinct. Poate deschide chakrele, câmpuri, dimensiuni. Este un simbol care permite accesarea şi descărcarea rapidă a subconştientului.

Se foloseşte împreună cu CKR (Cho Ku Rei) pentru a nu prelua secvenţele negative ale altcuiva.

Aplicăm Sei-he-ki:

– pentru protecţie psihică;

– pentru curăţare;

– în meditaţii pentru activarea Kundalini;

– pentru echilibrarea emisferelor cerebrale;

– pentru tratarea dependenţelor (alcool, tutun, droguri);

– pentru vindecarea traumelor din trecut;

– curăţă blocajele emoţionale şi echilibrează chakrele superioare (4, 5, 6, 7);

– înlătură energiile şi vibraţiile negative;

– vindecarea relaţiilor,

– pierderea în greutate;

– îmbunătăţirea memoriei atunci când citim sau studiem;

Day-ko-myo (DKM) – Simbolul corpului Spiritual; Lăcaş măreţ al Marii Lumini strălucitoare.

Dai-Ko-Mio face legătura cu sursa de Lumină. Lucrează foarte bine în domeniul frecvenţelor înalte, putând fi folosit şi pentru tratamente la distanţă sau diferite energizări şi protecţii.

Se foloseşte la:

– chirurgie psihică

– terapie (autotratament, terapie directă sau la distanţă)

– protecţia personală

– curăţarea încăperilor şi protecţia lor

– meditaţie.

Pentru a ne vindeca trebuie să vrem să ne vindecăm şi pentru a vrea să ne vindecăm, trebuie să putem să vrem să ne vindecăm, adică să găsim suticiente resurse în sine şi în anturajul nostru pentru a face faţă maladiei, dar şi stresului existenţei, şi să putem găsi aceleaşi avantaje ca şi cele procurate de boală, sănătoşi fiind însă.

 Pentru efectuarea unui tratament Reiki, NU se cere ca pacientul să se dezbrace, Reiki nu necesită un contact direct cu pielea pacientului. Se poate executa cu succes chiar ţinând mâinile la câţiva cm distanţă de corpul pacientului.

 

 

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *