Despre karma

     Mulți vorbim despre karma, păcate de neam sau personale. Sunt multe articole în care se explică ce este și cum putem scade din ea.

Majoritatea știm despre practica religioasă pentru „iertarea păcatelor”, liturgii, milostenii, fapte bune, a plăti mai mult decât costă ceva spun unii, pelerinaje, donații; alergat, cardio….

Orice am face putem condiționa să fie pentru plata karmei personale sau de neam. Pentru a nu acumula karma putem spune: „În toate facă-se Voia Ta Doamne!”

Mulți am crezut că este bine să trimitem zinic lumină în trecutul din viața asta sau din alte vieți lumină cât mai multă zilnic. Sau să plătim liturghii la „n-șpe” mănăstiri pentru următorii 20 de ani. O fi bine pentru altă dată dar știți că se poate genera o accelerare a plăților karmice la care să nu facem față?

Ce este o accelerare a karmei? Ce trebuia să plătim în 10 ani plătim într-o clipă, într-o zi, într-o săptămână… Dacă considerați că este bine și puteți suporta pierderi, suferințe emoționale sau fizice…atunci „Doamne ajută!”

Părerea mea este că în tot trebuie să avem dicernământ și să nu exagerăm pentru a face totul ușor și să „ne trăim și viața”.

Dacă ne dăm seama că avem plăți asupra banilor, iubirii, copiilor, relațiilor, putem să ne cerem iertare acestor energii și a entităților guvernatoare (ale banilor, iubirii, etc) și putem lucra în acest sens.

De exempu dacă avem plăți asupra iubirii: ne cerem iertare, dăruim iubire, deschidem chakrele sânilor, ajutăm alte persoane în iubire. Pentru a avea copii: ajutăm copii, infiem, îmbrăcăm copii, lucrăm la educarea lor, plătim la biserică dezlegare în acest sens, citim Acatiste, cu rugămintea de a avea copii,  către Sf. Stelian, Sf. Arh. Gabriel, Rugăciunea Sfintei Ana pentru dobândirea de prunci, Rugăciunea soților care nu pot avea copii, către Sfântul Efrem cel Nou…

Dacă trimiteți lumină în trecut pentru fiecare an de viață sau pentru un eveniment nefericit sau pentru o traumă, faceți-o timp de 5 minute dar nu zilnic. Puteți trimite două zile consecutiv dar minim 3 zile pauză ca să aveți timp să „sublimați” energia care vine din trecut peste voi și să nu vă „tăvăliți” în jale sufletească. Din nou reamintesc: nu exagerați!

Pentru a nu vă folosi strămoșii pe post de „hrană”, să nu se mai hrănească cu energia și lumina voastră, aprindeți lumănări din ceară cu intenția că o faceți pentru strămoși, activați pe flacără simbolurile de deschiderea dimensiunii și spuneți strămoșii mei care vor, pot și trebuie să primească lumină, cu Voia Lui Dumnezeu spre binele lor suprem.

De ce folosim expresia „vor, pot și trebuie să primească lumină”? Poate sunt strămoși care au ales întunericul și-i ardeți și se vor răzbuna, vă pot „întoarce viața cu susul în jos”.

Îmi permit să sugerez câteva idei prin care se poate folosi Reiki pentru a „curăța” karma.

Curățarea canalului central cu Reiki.

Curățarea Ida și Pingala.

Bastonul de foc.

Autotratamentul pe urechi și rinichi.

Tăierile energetice pe spate.

Vizualizați-vă (prividu-vă spatele) că aveți palmele (activate) îndreptate spre zona rinichilor și dați lumină strămoșilor care vor, pot și trebuie să primească, pentru a nu mai lua lumină din voi.

Spor în toate cele bune!

Uniune Spirituală

Daniela

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *