Depresie – Reiki.

 

„Depresia clinică sau depresia majoră este o tulburare afectivă, o tulburare a dispoziției caracterizată de cel puțin două săptămâni de dispoziție scăzută prezentă în majoritatea situațiilor. Adesea este însoțită de stimă de sine scăzută, un sentiment persistent de tristețe, autoculpabilizare, pierderea interesului pentru activități plăcute în mod normal, energie redusă și durere emoțională fără o cauză clară.

Simptomele care durează mai mult de două săptămâni și cu o severitate care împiedică desfășurarea normală a activităților zilnice indică prezența episodului depresiv major.

Depresia (episodul depresiv) afectează modul în care o persoană simte, gândește și se comportă și poate duce la o varietate de probleme emoționale și fizice. Este posibil să apară dificultăți în desfășurarea activităților normale de zi cu zi și, uneori, impresia că viața nu merită trăită. Episodul depresiv este trăit ca o tristețe vitală, acompaniată de pierderea bucuriei de a trăi, de golire și neliniște interioară.

Depresia mascată reprezintă procesul depresiv exprimat din punct de vedere clinic prin manifestări exclusiv somatice. Ceea ce caracterizează acest tip de tulburare psihopatologică este fenomenul de conversie a simptomelor.

Se întâlnește prezența unor simptome de tipul durerilor lombare, cervicale, dorsale, gastralgiilor si cefaleelor. De asemenea există și o insomnie rezistentă la tratamentul medicamentos.” –Wikipedia

            Din punct de vedere energo-spiritual depresia poate fi cauzată de karma de neam sau personală, de dorințe neîmplinite, atașamente, traume emoționale (precum: despărțiri, trăirea în trecut, fuga de realitate, avort, moartea unei persoane dragi sau a unui animal de companie, etc.)

Toate nemulțumirile duc la pierderea de suflet.

Depresia este o agresiune asupra propriei persoane dacă persoana nu face eforturi să iasă din starea vibrațională scăzută.

Depresivii din naștere nu au vrut să se nască și nu se bucură de viață, considerând că li s-a făcut o nedreptate întrupându-se sau au mai fost pe pământ și nu le-a plăcut ceea ce au trăit aici.

Adesea, depresivii sunt ipohondrii și cerșesc atenție.

Dacă persoana este empatică poate prelua starea altor persoane și în acest mod îi scad câmpurile din cauză că pierde suflet prin implicarea emoțională.

Depresivii ar trebui să se miște, să facă diverse activități, să facă sport, etc., pentru a pune în mișcare energia staționară, să elimine rutina.

Poate fi un nor karmic și atunci se lucrează cu lumină pe el. Dacă este blestem se anihilează.  

Energia negativă creată altă dată se poate întoarce la dvs. cu dobândă și de aici rezultă depresia.

O altă cauză a depresiei pot fi jurămintele din altă viață (de apartenență, castitate, obidiență, loialitate, fraternitate, sărăcie, tăcere, etc.) și acestea trebuie anihilate.

Fricile de păcat, de succes, de eșec, de a dezamăgi, de a iubi pot declanșa depresia.

Se măsoară:

– dacă Sinele este depresiv (de la naștere),

– dacă timusul este pe minus,

– sănătatea gândirii,

– cât iubește la nivel de Sine viața, lumea, femeia, bărbatul, pe Dumnezeu,

– cât și-a dorit să se nască,

– cât își iubește corpul

– dacă este supărat pe Dumnezeu și pe sine,

– vârsta astrală,

– DH (la naștere și actual),

– sănătatea chakrelor,

– dacă are făcută magie,

– dacă depresia este preluată,

– dacă a fost creștin în altă viață,

– dacă are jurăminte de altă dată (de castitate, de apartenență, obidiență, loialitate, fraternitate, sărăcie, tăcere, etc.)

– cât s-a iertat pe sine pe alții,  pe Dumnezeu,

 – cât suflet are pierdut și dacă are adăugat

– dacă se poate și cât recupera,

– dacă are drept divin la fericire.

– de câte ședințe de terapie, de slujbe, de zile de post negru are nevoie să se poată vindeca.

                   

       Există depresivi care au ales să fie nefericiți și cei fără drept divin la fericire.

Depresia poate fi un semnal că persoana nu este pe calea ei spirituală.

Un depresiv poate să nu fi conştientizat că este în depresie.

Psihoterapia și spovedania  ajută. Pot fi utile inițierile și terapiile de grup, ritualurilor ortodoxe. Pentru binele pacientului dar și al terapeutului este bine ca bolnavul să se spovedească și să își plătească liturghii.

Se spun de către pacient, cât mai des, Rugăciunile de recuperare a sufletului, Ușa milostivirii și Umple de bucurie…  Depresivul trebuie să lucreze cu el să își îmbunătățească starea de spirit (bucurie, râs, ieșit în natură, creație…)

Se poate invoca prezența Îngerilor bucuriei în structurile persoanei depresive.

I se pot face inițieri. În iniţiere se implementează programe care se pot fi în funcție de nevoile pacientului. De exemplu la sfarșitul inițierii, maestru spune: „Eşti un practicant de Reiki plin de lumină, iubire, armonie, credinţă, înţelepciune, succes, (și se adaugă ceea ce simte maestrul ca are nevoie elevul) cu Voia Lui Dumnezeu. La depresivi  se poate adăuga: „Eşti plin de bucurie, de viaţă şi de iubire și se implementează programul la nivel de sine. Se anihilează programul negativ iniţial.

 Este importantă înlocuirea programelor negative cu programe pozitive. Un program negativ poate fi: „nu ești/nu sunt bun de nimic”

Se pot implementa afirmațiile scrise de d-nul dr. Argeșanu.

De exemplu:

Algoritm împotriva autosabotării.

 Toate energiile corpului meu, structurilor și câmpurilor mele converg către ceea ce vreau, pot și trebuie să fac, cu voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem pe toate planurile!

Merit, iubesc, atrag și primesc cu bucurie, acum, tot ce este benefic și optim pentru mine cu Voia Lui Dumnezeu!

 Merg cu bucurie pe calea care mă face să ating succesul și fericirea! Aleg să fiu fericit/ă.

Orice acțiune a mea pe această planetă se transformă într-un act spiritual care îmi permite să evoluez către propria

            Stările depresiei (tristețea, îngrijorarea, nemulțumirea, etc.) pot da dureri de cap,  probleme gastrointestinale (greață, vărsături, dureri de stomac, indigestie), dureri musculare, apatie, dureri fizice care se mută din loc în loc. (Auto)Tratamentul Reiki este de un real ajutor deoarece echilibrează chakrele care la rândul lor, fiind în bună stare de funcționare,  au un efect de echilibrare asupra glandelor, asupra sistemul endocrin.

Blocarea chakrei a 7-a (Sahasrara) duce la întreruperea accesului la Lumină, la lipsa preocupărilor spirituale, depresii, sentimentul că nu există nicio soluţie la probleme, tentative şi gânduri de suicid. (Terapeutul îi va reface pacientului conexiunea cu Divinitatea)

Blocarea chakrei 6 (Ajna) duce la anxietate, paranoia, lipsa concentrării, depresii, tentative de sinucidere, migrenele, afecţiuni ale ochilor, tulburări neurologice.

Chakra rădăcină dezechilibrată poate împiedica omul să vadă realitatea și să se bucure de viață. Când chakra 2 (svadhisthana) este blocată, persoana vede viața ca neinteresantă și are incapacitatea de a forma relații personale senzuale.

Abuzul unui adult asupra unui copil, traumele din copilărie sunt adesea  îngropate adânc în zona celei de a doua chakra. Zonar ajută la vindecarea acestor probleme. Halu ajută la dezintegrarea modelelor mentale negative din subconştient.

Cu Manipura (chakra 3) dezechilibrată, persoana are stima de sine scăzută, se devalorizează, devine neliniștită, dă vina pe alții pentru nefericirea ei, se manifestă cu ostilitate față de alte persoane.

I se face tratament pe chakre (se curăță, deblochează, echilibrează, energizează și stabilizează). Suplimentar se lucrează pe omoplați (scapulă),  chakrele sânilor și umerilor. I se aduce timusul pe +.

Daţi o intenţie clară de a înlătura prin orice gânduri şi emoţii negative adunate în fiecare chakra și aducerea lor în stare de funcționare și sănătate optimă.

Se curăță câmpul mental.

De asemenea, puneți palmele pe rinichi și  suprarenale.

Se aduce sufletul cu 99 de cruci, se curață și se implementează.

I se unesc cei 3 centrii (Sinele, sufletul și conștiința).

Se curăță câmpul mental.

Programe autodistructive de la nivel de Sine se transferă la nivel de SN, care se duc la nivel energetic, şi apoi se transferă la nivel fizic.  Pentru a schimba manifestarea la nivel de fizic trebuie schimbată manifestarea la nivel de Sine.

Se implementează simbolul Maestrului Atlant la nivel de Sine pentru a-l vindeca (SK-ul) cu ajutorul  maeştrilor atlanţi . Se pot obține rezultate mai rapide, prin psihoterapie, la o persoană „trezită” și care are unită conştienţa cu Sinele. Persoana conştientă de ea însăşi are unită conştiența cu sinele.

 

Sei El Ki: Acesta este unul dintre simbolurile utilizate pentru tratamentul depresiei. Acest simbol este folosit pentru a vindeca boli mintale și emoționale.

Hon Sha Ze Sho Nen: se poate vindeca tiparele karmice și problemele asociate acesteia. Simbolul este de ajutor în alinarea durerii mentale și emoționale precum și stresul asociat.

Zonar + Halu + Hon Sha Ze Sho Nen pentru transmiterea unei puternice energii vindecătoare, pentru vindecarea profundă, la nivelul celulelor care poartă memoria traumelor suferite sau chiar a sentimentelor şi ideilor negative aduse din vieţile anterioare. 

 Pentru vindecarea unei probleme dintr-o viaţă anterioară, Zonar + Hon Sha Ze Sho Nen direcţionând energia transmisă în viața precedentă asupra cauzei care a generat problema.

Rama este folosit pentru împământare la încheiere a unui tratament. Rama deschide şi vindecă chakrele inferioare, ajutând astfel persoana să fie mai ancorată în realitate, concentrată în aici şi acum. Rama aplicat pe tălpile picioarelor pacientului, îl „împământează” dar permite și eliminarea energiilor negative să se scurgă în pământ, adesea, să elibereze suferinţa.

Rama pe chara 7 aduce limpezirea minţii și Gnosa pe chara 7 ajută și la a avea o minte  ordonată.

CKR+SHK+SSK+HARTH + SHANTI ajută la vindecarea sufletului. + Rama pentru a proteja programele pozitive de la nivel de suflet.

Kriya poate ajuta la definirea priorițăţilor.

Simbolul Om când este trasat deasupra capului unei persoane, deschide calea către Divin şi Conştiinţa Superioară.

         Se pot lua medicamentele pentru susținere în paralel cu tratamentele energetice.

Alte persoane pot ține post negru consacrat vindecării pacientului.

 

 Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

Daniela

 

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *