Deblocarea energiei prosperităţii cu ajutorul Arhanghelilor

Multe entităţi de lumină (îngeri şi arhangheli) ne pot ajuta să atragem prosperitatea în viaţa noastră. Ele ne pot sugera intuitiv ce cale să urmăm  pentru ca banii să intre în viaţa noastră sau ne pot trimite ajutor material prin diverse persoane. Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să le cerem ajutorul.

Câţiva Arhanghelii care au atribuţii şi în viaţa financiară:

 Arhanghelul Metatron ne ajută să facem schimbări importante, şi oferă motivaţia necesară pentru a face asta. Dacă dorim să ne schimbăm domeniul de activitate, îl putem cheama în ajutor.

Arhanghelul Sandalphon este cel mai important arhanghel atunci când este vorba despre îndeplinirea dorinţelor noastre, pentru că el le duce direct la Dumnezeu. Când avem nevoie de o sumă de bani pentru ceva anume, îl putem cheama în ajutor.

Arhanghelul Zadkiel ne arată ce anume am făcut greşit, blocându-ne calea spre prosperitate. Îl putem cheama în ajutor când considerăm că merităm mai mulţi bani, dar nu reuşim obţinerea lor.

Arhanghelul Raziel ne indică ce trebuie făcut ca graţia divină să se manifeste în viaţa noastră. Îl putem cheama în ajutor când vrem să se manifeste un miracol în viaţa noastră.

Arhanghelul Chamuel este cel care ajută în  recuperarea banilor pierduţi, sau pe cei pe care ni i-au furat cineva. Îl putem cheama în ajutor dacă am fost nedreptăţiţi din punct de vedere financiar. În această situaţie ne poate ajuta şi Sf. Mina.

Arhanghelul Ariel ajută să atingem prosperitatea în orice domeniu al vieţii, indiferent unde lucrăm. Îi putem cere ajutor pentru a ni se mări salariul.

Arhanghelul Raguel ne ajută să creem relaţii armonioase cu persoanele de care avem nevoie ca să obţinem o viaţă abundentă şi prosperă. Dacă dorim să cunoaştem anumite persoane care ne pot ajuta din punct de vedere financiar, îl putem cheama în ajutor.

 

, , ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Deblocarea energiei prosperităţii cu ajutorul Arhanghelilor

  1. I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed
    the usual information a person provide on your visitors?

    Is gonna be back frequently in order to check up on new
    posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *