DEBLOCAREA CHAKRELOR şi verificarea cu un pendul

 

Se foloseşte un pendul confecţionat din cristal de cuarţ de formă conică şi legat cu un lanţ sau şnur. Pendul se pune deasupra fiecărei chakre principale şi secundare, dacă nu se mişcă înseamnă că chakra este blocată, dacă pendulul se mişcă în sensul acelor de ceasornic sau în sens antiorar înseamnă că chakra este deschisă şi funcţionează corect.

Dacă chakrele sunt blocate, se procedează în felul următor: se fac deasupra chakrei 22 de cercuri invers acelor de ceas, mental se anunţă: „chem chakra în prezent să se deblocheze şi să funcţioneze în parametri normali”.

(Se desenează pe chakră CKR: „aplic acest simbol pentru a deschide chakra”, se desenează pe chakră SHK: „aplic acest simbol pentru a curăţa chakra”. Se poate aplica şi DKM, DKM TIBETAN)

Apoi se pun palmele activate şi se ţin deasupra chakrei timp de 2 minute (la gradul I doar palmele, la gradul doi şi III se aplică simboluri pe chakra).

Se verifică deblocarea, deschiderea chakrelor: se pune pendulul deasupra chakrei,  şi (pendulul) ar trebuie să înceapă să se rotească.

Se sigilează vindecarea, armonia, în chakră cu CKR.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *