Datoriile karmice în funcţie de data naşterii – Numerologie

 

Se adună toate cifrele datei naşterii până când se obţine o singură cifră. Excepţie făcând doar rezultatele „11” şi „22”, acestea nu se mai adună pentru a obţine o cifră.
Exemplu:
Data naşterii: 11.2.1990
Numărul karmic: 1+1+2+1+9+9+0 = 23 = 2+3 = 5.

Interpretare:
1: Numărul karmic 1 indică că într-o viaţă anterioară, nu ai reuşit să îţi câştigi independenţa şi, prin urmare, chiar şi în această viaţă îţi este greu să iei decizii şi să fii tu însăţi/însuţi. Soluţia este să ai mai multă încredere în tine şi să începi să te afirmi, pentru a deveni o persoană liberă mental şi spiritual.
2: în viaţa anterioară nu ţi-ai ascultat deloc intuiţia, iar acest lucru ţi-a adus numai neşanse. Această atitudine probabil că îţi este caracteristică şi astăzi, iar pentru a scapa de această datorie karmică, trebuie să începi să asculţi vocea interioară, pentru că de multe ori are dreptate.
3: deoarece în viaţa anterioară ai fost prea frivol/ă şi nu ai luat nimic în serios, karma ta este cea care te face să fii adesea cu capul în nori şi incapabil/ă să te concentrezi. E nevoie de determinare şi de o doză mai mare de seriozitate pentru a depăşi această piedică.
4: Numărul karmic 4 corespunde unei vieţii anterioare în care a guvernat lenea. De aceea, în această viaţă ai impresia că trebuie să munceşti de două ori mai mult decât alţii pentru a obţine ceea ce vrei. Ar trebui să munceşti chiar şi atunci când simţi că mai bine o laşi pe altă dată, pentru că numai aşa îţi vei acumula karma pozitivă.
5: în viaţa anterioară ai căutat doar plăcerile şi bucuriile superficiale. Acum, este posibil să ai multe dezamăgiri în relaţiile cu ceilalţi din această cauză. Poţi schimba cursul vieţii tale, dacă începi să apreciezi mai mult persoanele care ţin la tine cu adevărat.
6: într-o viaţă anterioară, ţi-ai neglijat familia şi chiar şi în această existenţă nu reuşeşti să ai destulă apreciere pentru persoanele apropiate. Dacă vrei să nu rămâi singur/ă din cauza nerecunoştinţei, apreciază oamenii care au fost mereu lângă tine.
7: în viaţa anterioară nu ai avut nicio tendinţă de a evolua spiritual, eşti prins/ă într-o stare de nemulţumire şi de scepticism, care îţi provoacă mai multă nefericire decât orice altceva. Trebuie să îţi revizuieşti viziunea asupra lumii şi să găseşti ceva în care să crezi şi care să te ajute să evoluezi.
8: într-o viaţă anterioară ai făcut multă risipă şi ai aruncat cu banii, în această existenţă ai aceeaşi tendinţă şi te confrunţi, probabil, cu probleme financiare. Pentru a scăpa de această datorie karmică, trebuie să înveţi să învesteşti banii în ceea ce trebuie, să faci economii şi să îţi faci un plan concret pentru viitor.
9: egoismul dintr-o viaţă anterioară ţi-a determinat karma în viaţa actuală şi nu vei putea găsi fericirea dacă nu începi să îi ajuţi şi pe cei din jur. Continuarea căii pe care eşti acum te poate conduce la singurătate şi la nefericire.
11: acest număr special arată că nu ai avut curajul să preiei frâiele unor situaţii dintr-o viaţă anterioară şi ai ratat mari oportunităţi din teama de a eşua. Dacă nici în această viaţă nu vei fii mai determinat/ă, această pasivitate te va urmări şi în următoarele existenţe şi evoluţia ta ca om va stagna.
22: şi acesta este un nr. karmic special şi indică că iresponsabilitatea a fost principalul tău defect în viaţa anterioară, iar acum culegi roadele. Nimic nu pare să îţi meargă strună, iar tu nu poţi renunţa la atitudinea de copil. Este momentul să laşi deoparte joaca şi să îţi asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *