Curățarea energetică a drumului spre locul unde vrem să ajungem

Am creat acest articol ca urmare a unei discuții cu o persoană dragă mie, care întorcându-se de la serviciu, pe drum i se făcea rău fizic.

Mental sau fizic ne activăm simbolurile în palme și pe chakre, ne conectăm la Sursă și ne împământăm. Facem Kenyoku-ho și Meditația în mișcare.

Cu intenția de a curăța energetic drumul până unde vrem să ajungem și ca toate blocajele și energia negativă să fie transformată în energie benefică (pentru Univers sau pentru un scop personal sau pentru ghizii și îngerii noștri, etc) activăm în fața noastră de la nivelul chakrei swadhisthana (2), CKR+SHK+HSZSN+HO KA OI LILII+DRAGONUL DE FOC+CKR+DKM. Putem activa și alte simboluri cu care rezonăm. De exemplu: ZONAR, HALU, RAMA pentru a avea ajutorul Arhanghelilor, HARTH pentru a avea și protecția Maicii.

Vizualizăm în fața noastră drumul luminos.

Indiferent unde ținem palmele, în buzunar sau pe volan, conștientizăm și vizualizăm cum lumina iese din palme și luminează drumul, putem conștientiza cum DRAGONUL DE FOC înghite tot ce nu e benefic și-l transformă în benefic.

Ajunși la destinație mulțumim Divinității, energiilor, îngerilor și ghizilor noștri pentru ajutor și protecție.

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

Daniela

 

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *