Curăţarea camerei cu Reiki

 

    Adesea camera de locuit acumulează energii de vibrație mai mică.

Acestea pot rămâne de la musafiri, pot fi aduse de afară, chiar și energiile rămase după ce v-ați curăţat aura pot perturba energiile benefice.

Un mediu clar și prietenos vă face să vă simţiţi bine în interior.

Iată câțiva pași pentru a aduce energia iubirii şi lumina în camera sau casa dvs.

Pasul 1. Staţi în poziția lotus, sau într-o poziție care vă convine, în centrul camerei. Inspiraţi, expiraţi, și relaxați-vă.

Pasul 2. Intenționaţi sau spuneţi: Voi curăța acum această cameră și voi aduce liniștea, bucuria și dragostea.

Pasul 3. Invocaţi şi porniți fluxul de energie Reiki. Imaginaţi-vă că trece prin pereţi, tavan, podea, prin întregul etaj, prin camere, etc., îndepărtând orice negativitate și lăsând spaţiile în energii reglementate în lumină albă sau aurie. Dacă unele zone atrag mai multă energie, lăsați fluxul Reiki să curgă acolo. Continuaţi timp de câteva minute, sau până când intuiţia vă spune să treceţi la pasul următor.

Pasul 4. Puneţi în fiecare colţ (sus şi jos) al camerei câte o minge Reiki de energie. Într-o cameră standard, veți avea opt colțuri și opt mingi de energie. Intenționaţi ca energia din aceste bile să curgă în cameră de ori de câte ori este nevoie.

Pasul 5. Desenați un simbol de putere la uşă şi pe fiecare fereastră, pentru protecție.

Pasul 6. Reveniți în centrul camerei, și acordaţi atenție intuiției care vă poate sugera ce simbol să plasaţi aici. În caz contrar, doar trimiteţi mai multă energie pentru o scurtă perioadă de timp.

Pasul 7. Intenționaţi sau spuneţi: Această cameră este acum plină de iubire, lumină, și spiritul de pace locuiește aici.

Pasul 8. Mulţumiţi energiei Reiki.

Arderea de tămâie sau alte esențe va îmbunătăți sau completa efectul Reiki.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *