Curăţare şi protecţie cu ajutorul Arhanghelului Mihail

 

Intrați în starea de relaxare, închideți ochii, chemați-l și rugaţi-l pe Arhanghelul Mihail să vă ajute. (El poate fi în mai multe locuri deodată deoarece are aceleaşi calităţi ca şi Dumnezeu, este omniprezent.)

Puteți spune:

„Arhanghel Mihail, am nevoie de tine, te rog să îmi cureţi întreaga fiinţă de orice energie reziduală, de joasă vibrație, de orice energie negativă cu Lumina şi Iubirea Divină!”

Vizualizaţi apoi cum Arhanghelul Mihail fixează pe chakra coroană (creștetul capului vostru) un aspirator cu care aspiră toate energiile toxice. Vizualizaţi cum ele ies din întreaga voastră fiinţă ca un fum de culoare gri închis. Voi imprimați mental viteza de extragere a acestor energii.

Când considerați sau simțiți că sunteți curaţi energetic, vizualizați-vă aura luminoasă și că emiteţi lumină strălucitoare, caldă, frumoasă și blândă.

Acum este momentul să îl rugaţi pe Arhanghelul Mihail să va ofere protecţia sa:

„Îţi mulţumesc Arhanghel Mihail că mă protejezi pe mine…(nume)… (şi pe cei dragi mie) cu lumina ta albastru violet care îmi cuprinde întreaga fiinţă, începând din creştet până în vârful degetelor de la picioare şi din vârful degetelor de la picioare până în creştet (dublă protecţie). Îţi mulţumesc că doar Lumina şi Iubirea divină ajung la mine, îţi mulţumesc că acest scut energetic este ca un magnet care atrage doar ceea ce este mai bun pentru mine acum, în acest moment!”

Vizualizaţi cum se revarsă ca o cascadă, deasupra voastră această energie albastru violet și cum vă înconjoră, ca și cum ați fi în interiorul unui ou, simțiți-vă în siguranţă!

Mulţumiţi Arhanghelului Mihail pentru ajutorul, curățarea și protecția acordate.

Această protecţie durează în jur de 12 ore dacă emiteţi doar gânduri pozitive, de iubire. Dacă nu vă mențineți vibrația și gândiți negativ sau emiteţi energii negative (și emoții negative), singuri vă distrugeți protecția şi sunteţi iar expuşi energiilor negative.

Alegeți să vedeți doar binele și frumosul în orice situație sau în orice ființă pentru a atrage energii benefice.

       Să vă fie de folos!

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *