Cum te influenteaza vietile anterioare – Numerologie

Lectiile karmice reprezinta de fapt minusuri, neajunsuri, anumite slabiciuni pe care le o persoana, experiente pe care le-a ocolit sau chestiuni pe care le-a lasat nerezolvate intr-o viata anterioara. Totodata, in viata prezenta, lectiile karmice pot reprezenta un impediment catre obtinerea implinirii si a realizarii. Cunoscandu-si lectiile karmice si ce anume trebuie “indreptat” in viata sa, o persoana poate intelege ce are de facut pentru a-si invinge karma

Vietile anterioare te influenteaza in prezent si tocmai de aceea e bine sa-ti cunosti lectia karmica.Sa stii ce greseli ai facut in trecut si ce sa indrepti acum.Este adevarat ca lectiile karmice nu au un impact atat de puternic precum datoriile karmice , insa cunoasterea lor este esentiala daca doresti sa afli cum poti avea o viata mai buna.

Invatand lectiile karmice, poti avea o viata implinita. Pentru asta, trebuie doar sa faci un mic exercitiu numerologi c si apoi sa iei aminte.

Cifra lectiei karmice fiecarei litere din care e format numele tau ii corespunde o anume cifra, conform tabelului de mai jos.

A, J, S – 1

B, K, T – 2

C, L, U – 3

D, M, V – 4

E, N, W – 5

F, O, X – 6

G, P, Y – 7

H, Q, Z – 8

I, R – 9

Scrie-ti numele si prenumele pe o coala alba si, sub fiecare litera, trece cifra corespunzatoare. Numele trebuie sa fie cel din certificatul de nastere, nu de casatorie! Sa spunem ca te numesti Andreea Voinescu. Cifrele corespunzatoare sunt, in ordine, 1, 5, 4, 9, 5, 5, 4, 6, 9, 5, 5, 1, 3, 3. Lipsesc 2, 7 si 8. Prin urmare, va trebui ca in aceasta viata sa indrepti greselile 2, 7 si 8 din existentele anterioare si sa urmezi exact acele lectii karmice care sa te ajute sa faci acest lucru.

Lectia 1 (nu ai in nume cifra 1)

Greselile vietilor anterioare: ai ratat multe lucruri din pricina lipsei de ambitie si determinare. Ai fi putut face mai mult pentru tine si cei din jur daca nu ai fi plecat atat de des urechea la ce spun asa-zisii prietenii.Trebuie sa inveti sa fii independent si sa iti sustii interesele si opiniile.

Ce sa faci in viata asta: din cauza celor intamplate in vietile anterioare, ai tendinta sa fii prea circumspecta cu cei din jur, sa-I banuiesti pe toti ca vor sa te traga pe sfoara. Trebuie sa te straduiesti sa ai mai multa incredere in tine, dar sa nu te lasi influentata de falsii prieteni. Stabileste obiective rezonabile, pe care sa le poti indeplini dozandu-ti ambitia! Pe masura ce trece vremea, propune-ti tinte mai importante si greu de atins.

Lectia 2 (nu ai in nume cifra 2)

Greselile vietilor anterioare: egoism, indiferenta. In plus, se pare ca ai calcat pe cadavre ca sa-ti atingi scopul.Ai refuzat sa fii cooperant, ai refuzat sa pleci urechea si la doleantele celorlalti sau ai calcat in picioare vointele celorlalti. Este timpul sa iti iei revansa in aceasta viata

Ce sa faci in viata asta: esti pusa la anumite incercari pentru a-ti putea lua revansa. Lectia ta este sa fii mai buna, sa ai multa rabdare si sa dai dovada de intelegere pentru nevoile celorlalti. Ai fost un munte de egoism, iar acum trebuie sa-ti indrepti greseala incercand sa lucrezi in echipa. Lectia actuala presupune mai multa toleranta si deschidere fata de cei din jur, mai multa rabdare si intelegere fata de nevoile lor. Nu judeca fara sa cunosti. Invata sa lucrezi in echipa.Altfel, nimic nu va functiona cum trebuie.

Lectia 3 (nu ai in nume cifra 3)

Greselile vietilor anterioare: sa iei viata prea in serios nu este neaparat o greseala, dar, cand din cauza asta iti reprimi orice bucurie, gresesti si fata de tine, si fata de cei dragi. Te-ai aflat in situatia de a nu te putea exprima la maxima ta capacitate sau de a nu te putea bucura de viata din plin. Ai luat lucrurile prea in serios, ai fost critic atat cu tine, cat si cu ceilalti, iar asteptarile tale au fost prea inalte.

Ce sa faci in viata asta: ca sa-ti fie bine, ar trebui sa uiti de…perfectiune. De altfel, incercarea de a face lucrurile cat mai bine iti consuma toata energia. Lectia pe care ar trebui s-o inveti acum si care te va ajuta este ca perfectiunea nu reprezinta calea spre fericire, ci dimpotriva.In aceasta viata trebuie sa te eliberezi de gravitatea caracterului tau si sa profiti din plin de orice moment al vietii. Perfectiunea nu este calea catre fericire.

Lectia 4 (nu ai in nume cifra 4)

Greselile vietilor anterioare: ai fost imprastiata, superficiala, confuza. Practic, n-ai stiut ce sa faci cu viata ta.Lipsa de organizare, confuzie, risipirea energiilor in mii de directii, insa nu inspre un tel unitar, o viziune deloc obiectiva asupra vietii… ai avut parte de toate acestea intr-o viata anterioara.

Ce sa faci in viata asta: ceva parca nu te lasa sa fii spont ana . Este mai mult un antrenament pentru lectia karmica pe care ar trebui s-o inveti: fii mai disciplinata cu tine insati, nu lasa influentele exterioa re, circumstantele sa te abata de la telul tau! Trebuie sa inveti sa-ti canalizezi fortele inspre o directie anume, sa fii mai disciplinat cu tine, sa nu lasi circumstantele sa-ti clatine increderea in propria capacitate de a-ti atinge obiectivele. Potentialul tau trebuie fructificat la maximum. Ramai dedicat scopurilor si telurilor tale.

Lectia 5 (nu ai in nume cifra 5)

Greselile vietilor anterioare: frica de nou, teama de schimbare, lipsa de indrazneala, in sensul de a experimenta.Te-ai plafonat, te-ai multumit cu ceea ce ai, ai uitat sa visezi si sa experimentezi experiente noi, ai stat in banca ta privind de pe margine cum altii obtin ceea ce iti doresti, cum altii se duc in locuri in care tie iti este imposibil sa ajungi… asta ai facut intr-o viata anterioara

Ce sa faci in viata asta: sa dai dovada de mai multa initiativa si de entuziasm, sa ai spirit de aventura. Altfel, vietile anterioare se vor razbuna.

Foarte probabil ca principala ta frica a fost frica de schimbare si de nou. Trebuie sa inveti cum sa-ti infrunti aceasta tema. Nu ezita sa accepti provocarile si lucrurile noi, nu ezita sa fii spontan si sa ai initiativa. Lasa-te cuprins de entuziasm si de curiozitate. Calatoreste, experimenteaza, descopera latura aventuroasa din tine. Trebuie sa iti traiesti aceasta viata din plin.

Lectia 6 (nu ai in nume cifra 6)

Greselile vietilor anterioare: ai fugit intotdeauna de raspundere. Ai pretins ca esti libera, dar, de fapt, i-ai ranit pe cei din jur. Ai refuzat sa preiei responsabilitati pe umerii tai chiar daca erai perfect indreptatit sa faci asta. Acestei fugi de raspunderi i s-a adaugat probabil si teama de angajament

Sub pretextul libertatii, nu ti-ai manifestat deloc dorinta de a-ti asuma angajamente serioase, ascunzandu-ti emotiile si ranind persoana iubita.

Ce sa faci in viata asta: trebuie sa inveti ce inseamna sinceritatea relatiilor, puterea de sacrificiu, capacitatea de a darui. Lectia acestei vieti este despre sinceritatea relatiilor, despre puterea ta de sacrificiu, despre capacitatea de a darui sincer, dezinteresat, din inima.

Lectia 7 (nu ai in nume cifra 7)

Greselile vietilor anterioare: ai fost daruita cu un har anume pe care nu l-ai apreciat.

Ce sa faci in viata asta: esti obligata sa te autoperfectionezi, sa-ti cauti talentul acela pierdut, pe care va trebui sa-l valorifici. Este de datoria ta ca in aceasta viata sa lupti mai mult pentru autoperfectionare, pentru a-ti dezvolta acest talent si pentru a-l pretui la justa sa valoare. Talentul tau trebuie adus la lumina, valorificat, aratat si celorlalti. Trebuie sa ai incredere in tine si in aptitudinile tale, lucrand mai mult la capitolul autocritica, metode si disponibilitate.

Lectia 8 (nu ai in nume cifra

Greselile vietilor anterioare: banii ti se scurgeau printre degete. Ai risipit totul fara nici un fel de responsabilitate.

Ce sa faci in viata asta: va trebui sa inveti care e valoarea banilor, sa fii responsabila si sa dai socoteala pentru faptele tale. Indaratnic si incapatanat, ti-ai perceput intr-un mod gresit limitele si nu ai acceptat nici o forma de autoritate. In aceasta viata, trebuie sa inveti sa apreciezi banul la valoarea sa, acceptand sfaturi atunci cand este cazul. Trebuie sa inveti lectia precautiei si a constientizarii propriilor limite si resurse.

Daca nu vei face asta, intotdeauna vei avea probleme financiare greu de depasit.

Lectia 9 (nu ai in nume cifra 9)

Greselile vietilor anterioare: fara prea mult respect pentru viata celorlalti, ai facut numai ce ai vrut, influentand in mod negative destinel e celor apropiati.

Ce sa faci in viata asta: va trebui sa inveti ca daruirea de sine nu inseamna neaparat un sacrificiu. Esti menita sa te dedici celor aflati in nevoie. Poate ca nu-ti dai seama deocamdata, dar altfel nu-ti vei depasi obstacolele

Lectia acestei vieti face apel la toleranta, la capacitatea ta de compasiune, la sensibilitate, la abilitatea ta de a empatiza cu ceilalti. Trebuie sa inveti sa intinzi o mana de ajutor cand ti se cere si sa intelegi ca daruirea de sine nu este intotdeauna un sacrificiu.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *