Cum să-ţi ridici vibraţia

     Sunt diverse tehnici prin care poţi să-ţi ridici vibraţia, şi destul de repede, însă trebuie să reţii ceva: dacă tu continui să rămâi la acelaşi nivel cu gândurile negative, dacă nu înveţi să te iubeşti, dacă nu începi să manifeşti energii constructive în jurul tău, vibraţia ta va coborî iarăşi, şi vei începe din nou să te confrunţi cu tot felul de situaţii neplăcute.
Cum să-ţi ridici vibraţia:
1. Meditaţii, în special cele care au legătură cu echilibrarea chakrelor. Sau poţi pur şi simplu să faci o meditaţie foarte simplă, de curăţare. Stai liniştit şi eliberează-te de toate grijile pe care le ai, şi pur şi simplu inspiră…expiră…
2. Ceai de salvie, măcar o ceaşcă pe zi
3. Baie cu sare grunjoasă (2 pumni de sare la o cadă de baie)
4. Sare de himalaya (se găseşte şi în comerţ, pentru alimentaţie). Puteţi să folosiţi şi acele lămpi din sare de Himalaya, practic vă detoxifică la toate nivelurile
5. Lumânări speciale, pot să fie chiar şi simple, fiecare lumânare colorată de exemplu are rolul ei.
6. Beţişoare speciale, care sunt pentru curăţare energetică, sau ridicarea vibraţiei, sau de salvie, etc.

 1. Zilnic beţi apă cu lămâie, pentru că lămâia este un puternic antioxidant, şi elimină pe termen lung energia negativă.

  8. Adu recunoştinţă în viaţa ta. În fiecare dimneaţă ar trebui să-i mulţumeşti lui Dumnezeu pentru tot ce ai, şi aşteaptă-te să primeşti din ce în ce mai mult. Nu te focusa pe lipsuri.

  9. Fă afirmaţii şi vizualizări pe care le poţi crea chiar tu, în funcţie de situaţia în care te afli în prezent. Fără negaţii, şi la timpul prezent.

  10. Descoperă ceva ce îţi face plăcere să faci, şi fă-l zilnic. Fă o listă cu minim 5 lucruri pe care îţi place să le faci, şi fă zilnic măcar 1 dintre ele.

  11. Bea multă apă. Se ştie că apă este o formă energetic a vieţii. Când bei apă cureţi corpul de toxine, şi automat îţi ridici vibraţia.

  12. Eliberează-te de trecut şi de toată vinovăţia pe care o simţi faţă de anumite evenimente din trecut. Dacă nu o faci, este ca şi cum ai trece prin viaţă cu o piatră de moară legată de picioare.

  13. Petrece cât mai mult timp în natură. Pe cât posibil, încearcă să meditezi în natură, să iei masa în natură, etc.

  14. Asumă-ţi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în viaţa ta, şi nu mai da vina pe alţii. Indiferent care este situaţia nefericită pe care o experimentezi în acest moment, chiar dacă la nivel fizic este vina altora, tu ai atras asta la nivel vibraţional. Aşa că, descoperă ce ai făcut greşit.

  15. Foloseşte uleiuri esenţiale

  16. Fă ceva pentru o altă persoană. Întotdeauna poţi să găseşti o modalitate prin care să ajuţi pe altcineva sau să oferi un sfat.

  17. Practică mudrele. Mudra este un gest ritualic în hinduism şi budism.

  18. Înconjoară-te de oameni pozitivi, care au ceea ce tu îţi doreşti, sau au mereu starea de spirit potrivită pentru rezolvarea a orice neprevăzut poate apărea.

  19. Învaţă să ierţi. Este inevitabil să facem greşeli. Chiar şi tu, la un moment dat, intenţionat sau nu, ai făcut o greşeală faţă de o altă fiinţă umană.

Reţine faptul că noi devenim ceea ce gândim. Elimină din jurul tău persoanele negativiste şi învaţă să-ţi controlezi gândurile, astfel încât să duci o viaţă fericită şi prosperă pe toate planurile.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *