Cum poţi atrage energia banilor în viaţa ta?

 

În primul rând, respectă banii, adică cheltuieşte-i cu discernământ!
Binecuvântează orice suma de bani pe care o primeşti!
Mulţumeşte-le banilor (repet, indiferent de sumă) că au venit la ţine.

În fiecare zi de luni, pune într-un plic 10 lei, 20 lei sau cât îţi oferă ţie mulţumire, fără să pară un sacrificiu şi nu te atinge de ei. Lasă astfel energia banilor să se „aşeze”. Când s-a strâns o sumă pe care tu o consideri suficientă, fă-ţi o plăcere şi apoi reia procesul. Îţi obişnuieşti astfel subconştientul „să pună ceva deoparte pentru o satisfacţie viitoare” şi vei transmite banilor sentimentul că o parte din ei au nevoie să se „odihnească” pentru un timp în casa ta.
Achita facturile liniştit, fără să te plângi. Este normal să plătim pentru ceea ce folosim.

Nu cheltui mai mult decât câştigi şi aici mă refer la celebrele cărţi de credit, pe care ar fi bine să le foloseşti doar în caz de urgenţă; folosite în mod curent, ele sunt de fapt o pierdere.
Nu cheltui banii cu frică. Evită pe cât posibil să faci împrumuturi. Ele nu fac altceva decât să-ţi accentueze sentimentul de neputinţă şi să-ţi activeze frică.

Alte sfaturi pentru a atrage banii şi a-i face să nu „se evapore” rapid, să poţi „pune ceva de-o parteˮ:

În ziua în care îţi încasezi salariul, banii din vânzarea unor produse, servicii oferite, un cadou bănesc de la cineva, nu cheltui din această sumă. Las-o 24 de ore „să se aşeze”. Energia banilor are nevoie de timp să se impregneze cu energia ta. Dacă cheltui din ei este ca şi cum ai transmite energiei banilor să se întoarcă la sursă… pentru că tu nu o primeşti. Mulţumeşte şi binecuvântează suma respectivă ţinând banii în palmă, apoi lasă-i „să se odihnesca” într-un loc retras.

În portofel, pune undeva o bancnotă de 100 lei sau 200 lei. Nu te atinge de ea. Şi obligatoriu numărul să aibă două zerouri: este simbolul infinitului. Las-o acolo pentru situaţii de urgenţă majoră. În acest fel, chiar şi când portofelul tău este gol, gândul că aceşti bani sunt acolo undeva îţi va da siguranţă şi sentimentul lipsei te va părăsi.

Diferenţa o face modul în care fiecare tratează şi respectă banii!
Şi nu uita: „un sentiment pozitiv faţă de bani modifică calitatea relaţiilor cu ei”, Barbel Mohr

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *