Culorile celor Cinci Elemente şi cum să fie utilizate

Foc: cand lucrezi cu chestiunile din jurul determinarii, increderii, motivatiei si pasiunii, sau a lipsei acestora, adu culorile focului in spatiul tau de viata si poarta niste culori de foc.

Culorile focului: intregul spectru al rosului, care include roz, rosu, oranj, coral, violet/indigo. Dar nuantele de rosu pot fi de multe feluri, Unele mai aproape de rosu vor avea mai multa energie, fuchsia, de exemplu. Cele cu mai mult albastru vor fi mai reci, precum indigoul.  Rozurile pastel sunt considerate elementul metal cu putin foc. Poarta roz pentru a inspira bucurie si romantism .

Pamant: cand lucrezi cu chestiuni de fertilitate, ca sa fii sau sa te simti mai ancorat in viata ta si sa ajungi mai organizat/a.

Culorile pamantului: gri taupe (cartita), auriu, maroniu mediu, tonurile pamantii si teracota. Auriul este considerata cea mai fericita culoare de pe planeta: gandeste-te la soare.

Metal: cand lucrezi cu claritatea mentala precum concentrarea asupra unui nou proiect, studierea unui nou subiect sau cand ai nevoie de sprijin. Culorile metalului sunt importante cand simti nevoia sa te luminezi si sa iti dezvolti calitatile similare copiilor sau cand lucrezi cu copiii.

Culorile metalului: Alburile si pastelurile (roz, verde deschis, albastru deschis, galben deschis) si metalice.

Apa: cand lucrezi la dezvoltarea spiritualitatii tale, practicand constientizarea, conectarea la intuitie si invatarea despre cum sa te armonizezi la sincronicitatea universului.

Culorile apei: negru, gri inchis, albastru inchis si bleumarin, verde inchis, indigo intens si violet. Negrul poate fi coplesitor, asa ca nu exagera, in special in dormitor!

Lemn: cand lucrezi la cresterea personala, cresterea sau extinderea afacerii tale, plantarea semintelor pentru un nou proiect sau lucrul cu sanatatea sau chestiunile familiale.

Culorile lemnului: verde si albastru , turcoaz. Albastru mediu este culoarea favorita si de fapt apartine elementului lemn, si nu apei. Nuantele de albastru inchis apartin elementului apa.

Sursa:

http://www.care2.com/greenliving/using-color-to-empower-your-life.html – culorile

 

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *