Culori pentru Protecție

În procesul de vindecare și de dezvoltare personală, culoarea reprezintă un element extrem de important, iar efectele tehnicii Reiki sunt amplificate odată cu vizualizarea unei lumini de culoare adecvată care îți va cuprinde întregul corp sau numai o parte a acestuia.

Roșu

Roșu este o culoare potrivită de purtat atunci când aveți nevoie să vă simțiți încrezători și plini de succes. Această culoare creează unitate, ambiție și o atitudine pozitivă asupra vieții. Cu toate acestea, nu ar trebui să purtați îmbrăcăminte de culoare roșie atunci când vă simțiți apatici, nepăsători sau goliți de energie. Ar trebui, totodată, să o evitați atunci când vă simțiți furioși sau dacă aveți hipertensiune arterială.

Ați putea alege, de asemenea să purtați o piatră de culoare roșie. Agatul de foc, hematitul, calcitul roșu, carneolul, granatul roșu, cuarțul roz și rubinul sunt exemple bune. Acestea vă vor consolida, de asemenea, chakra rădăcină. Cărțile motivaționale cuprind informații însemnate cu privire la rolul culorii în tehnica Reiki.

Roz
Rozul este o culoare potrivită de purtat ori de câte ori simțiți că trebuie să aveți grijă de voi. Rozul vă permite să vă iubiți atât pe sine, cât și pe ceilalți. De fapt, are posibilitatea de a atrage iubirea în viața voastră. Vă ajută să deveniți simpatici și înțelegători. Cu toate acestea, nu ar trebui să purtați îmbrăcăminte de culoare roz dacă vă simțiți prea dependenți de ceilalți, sau dacă ceilalți se bazează prea mult pe voi.

Ați putea alege, de asemenea, să purtați o piatră de culoare roz. Exemplele includ kunzita, coralul roz, safirul roz, topazul roz, și turmalina roz.

Portocaliu

Portocaliul este o culoare potrivită pentru a fi purtată dacă vă simțiți triști sau deprimați, deoarece creează sentimente de bucurie și de veselie. Aceasta ajută, de asemenea, să vă eliberați de emoțiile negative de lungă durată. Cu toate acestea, nu ar trebui să purtați îmbrăcăminte de culoare portocalie dacă vă simțiți rău, deoarece poate înrăutăți lucrurile.
Ați putea alege, de asemenea, să purtați o piatră de culoare portocalie. Exemplele includ chihlimbarul, calcitul portocaliu, carneolul, citrinul, labradoritul de aur și topazul portocaliu. Acestea vor consolida, de asemenea, chakra sacrală.

Galben

Galbenul este o culoare potrivită de purtat atunci când aveți nevoie să analizați sau să vă exprimați. Acesta îmbunătățește încrederea, comunicarea și energia. Cu toate acestea, nu ar trebui să purtați îmbrăcăminte de culoare galbenă dacă suferiți de stimă de sine scăzută sau sunteți supuși criticii frecvent.
Ați putea alege, de asemenea, să purtați o piatră de culoare galbenă. Exemplele includ chihlimbarul, berilul de aur, citrinul, jaspul galben, safirul galben, ochiul de tigru și turmalina galbenă. Acestea vă vor consolida, de asemenea, chakra solară.

Verde
Verdele este o culoare potrivită de purtat dacă doriți să aveți o stare bună de sănătate, fericire și abundență. Acesta vă permite să îi ajutați pe ceilalți, deoarece promovează simpatia și înțelegerea. Cu toate acestea, nu ar trebui să purtați îmbrăcăminte de culoare verde dacă trebuie să luați niște decizii importante și trebuie să acționați rapid.
Ați putea alege, de asemenea, să purtați o piatră de culoare verde. Exemplele includ aventurinul verde, calcitul verde, calcedonia, smaraldul, fluoritul verde, jadul, jaspul verde, malachitul, safirul verde, turmalina verde și turcoazul verde. Acestea vă vor consolida, de asemenea, chakra inimii.

Albastru

Albastrul a fost întotdeauna considerat o culoare cu protecție puternică. Călătorii către țările din jurul Mediteranei nu pot decât să observe cât de folosită este culoarea albastru pe uși, obloane ferestre și în jurul ferestrelor. Acest lucru se face pentru a proteja casele și oamenii care trăiesc în ele. Albastrul este o culoare potrivită de purtat dacă vă simțiți epuizați din punct de vedere mental și aveți nevoie de relaxare. Acesta vă ajută să vă câștigați respectul de sine, toleranța, precum și un sentiment de responsabilitate. Cu toate acestea, nu ar trebui să purtați îmbrăcăminte de culoare albastră dacă sunteți nervoși, agitați sau deprimați.

Ați putea alege, de asemenea, să purtați o piatră de culoare albastră. Exemplele includ agatul, albastru dantelă, amazonitul, acvamarinul, azuritul, calcitul albastru, calcedonia albastră, fluoritul albastru, lapis lazuli, safirul albastru, turmalina albastră și turcoazul albastru. Acestea vă vor consolida, de asemenea, chakra gâtului.
Librăriile online conțin cărți de dezvoltare personală care vă vor ajuta să descoperiți tainele culorilor și rolul acestora în viețile noastre.
SURSA agnimundi

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Culori pentru Protecție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *