Crucea de lumină – o puternică tehnică de protecție energetică

 

   Una dintre tehnicile puternice de protecție energetică și care funcționează instantaneu este Crucea de lumină.

    De multe ori, în aglomerație sau în interacțiunile cu cei din jur, colegi de serviciu sau parteneri de afaceri, prieteni sau cunoștințe, rude sau oricare altă persoană cu care comunicăm, se întâmplă să simțim o stare de rău, de epuizare, de slăbiciune, de amețeală sau vomă… Este posibil să nu ne dăm seama imediat că acea persoană ne „stoarce” de energie dar cu timpul putem ști intuitiv ce se întâmplă cu noi.

    Sunt situații în care cei cu care interacționăm să aibă o stare de proastă dispoziție și prin tonul verbal folosit sau prin atitudinea lor să ne schimbe starea de bine pe care o aveam.

    Aceastea pot fi semne că am fost „vampirizați sau atacați” energetic. Cele mai multe persoane nu sunt conștiente că fac acest lucru.

   În astfel de situații trebuie să ne asigurăm protecția energetică.

Așa cum am mai spus, Crucea de lumină este o metodă ușoară și rapidă de protecție energetică. Poate fi folosită permanent și în orice situație.

 Putem vizualiza, între noi și persoana care ne atacă energetic, o Cruce de lumină albă, strălucitoare, de orice dimensiune dorim, și apoi spunem în gând: „Nimic rău nu trece de această cruce către mine!”

Lumina albă este energie pură și divină și folosind-o concomitent cu un simbol de vibrație înaltă (crucea), protecția energetică a fost deja activată odată cu intenția și vizualizarea.

 Puteţi trimite Crucea de lumină spre agresor sau să rostiţi Platoşa Sfântului Patrick;

Crucea de lumină ca metodă de protecție energetică, poate și folosită și pe ușa de intrare în locuință, pe mâncare, pe  mijlocul de transport (mașină, avion, punând 6 cruci de lumină: în fața, spatele, lateral stânga, lateral dreapta, deasupra și dedesubtul său). Poate fi folosită în orice situașie în care simțiți nevoia.

   Succes!

Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *