Crearea unui spațiu pentru dragoni

Dragonii sunt întâlniți în multe culturi. Sunt de diverse specializări, au diferite culori, diferite valori și puteri…

În acest articol vă voi arăta cum se poate crea un spațiu atemporal în care să vă țineți dragonii câștigați, primiți, învinși până când ei vor crește ca valoare pentru a se transforma. Ei se pot transforma în Îngeri, Arhangheli, Arhistrategi benefici, etc. Pe dvs nu ar trebui să vă intereseze în ce se vor transforma.

Deci…

Aprindeți o lumânare și anunțați Universul/Divinitatea ce urmează să faceți. Activați-vă palmele cu simbolurile știute. Protejați-vă chakrele cu simbolurile Reiki. Creați-vă spațiu sacru (activați simbolurile pe pereți, colțurile camerei, tavan, podea…).

Cereți divinități un spațiu atemporal în care să vă țineți dragonii care vor, pot și trebuie să vină la dvs. Acest spațiu este undeva deasupra dvs, chakrele 8-9, dar cererea de-al primi se face cu intenția de a avea sprijinul și protecția Divinității.

Deschideți o dimensiune spre acel loc: CHR+SHK+HSZSN- „spațiu atemporal în care să îmi țin dragonii care vor, pot și trebuie să vină la  mine (numele dvs).”

Apropiați-vă palmele una de alta la o distanță de 40 cm (de exemplu) și creați prin intenție o sferă. Mișcați-vă palmele de jur împrejurul ei, simțiți-i conturul, umpleți-o cu energia dvs, simțiți presiune între palme atunci când încercați să le apropiați mai mult.

„Creez acest spațiu atemporal în care să îmi țin dragonii care vor, pot și trebuie să vină la  mine (numele dvs). Îi voi ajuta să se vindece, să crească în beneficitate, să evolueze și să se transforme. În acest spațiu dragonii cu EBF optim (90-95-100) se pot transforma singuri lăsându-mi mie (numele dvs) darurile, harurile, potențialele și pielea lor. Tot ce învăț și înțeleg eu, dpdv spiritual, vor învăța și înțelege și ei.” Folosiți cuvintele dvs.

Prin imaginație creați interiorul spațiului pentru dragoni.

Puneți în spațiu tot ce ar avea ei nevoie să se simtă confortabil: Păduri cu fructe exotice (bananieri, smochini…), râu, lac, loc umbros, loc însorit, sală de antrenament, loc de joacă sau de distracție…

Puteți condiționa, dacă vor ei, noaptea să urce la Divinitate să  upgradeze/îmbunătățească și să revină în spațiu până când se vor transforma.

Când simțiți că ați terminat crearea spațiului, desenați CKR pe el și „aruncați-l” deasupra capului dvs., ca și când ați arunca o minge.

Să vă fie de folos!

Daniela

Uniune Spirituală

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Crearea unui spațiu pentru dragoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *