Corzile malefice folosite în atacuri psi.

Stringurile sau corzile sunt cordoane energetice care unesc două persoane.

Aceste corzi malefice sunt întinse de agresor către victimă pentru a o lovi. Pe astfel de corzi se pot trimite către victimă: energie informată malefic, forme gând malefice, entităţi, spirite etc.

O coardă malefică se simte în general ca durere în punct sau durere pe o arie restrânsă. În funcţie de nivelul la care se conectează coarda pot apărea dureri în zona bazinului, dureri în zona plexului, durere de inimă sau în zona plămânilor, durere de gât, ceafă sau cap.

Se pot întinde corzi şi direct pe organe, în funcţie de organul vizat acolo apare şi durerea.

Corzile pleacă de la agresor, de la o anumită chakră şi ating victima la un anumit nivel. Astfel, o coardă poate atinge victima la nivelul sexului, plexului, inimii, gâtului sau la nivelul capului. Se măsoară la ce nivel de chakră se află conectată coarda respectivă.

Sunt persoane care se conectează prin corzi în acelaşi punct de fiecare dată, acest fapt putând fi şi un indiciu despre identitatea agresorului.

Atenţie! În momentul în care te gândeşti profund la cineva, se creează automat o coardă. Dacă gândurile nu sunt tocmai pozitive, coarda se poate simţi ca durere într-un anumit punct, nefiind vorba de un atac psi conştient, ci doar o proiecţie a supărării, cuiva pe victimă. Astfel, trebuie verificat dacă este vorba de atac psi sau este doar o supărare a cuiva.

În astfel de cazuri primul lucru ce trebuie făcut este realizarea tăierilor de la gradul I Reiki. Acestea se execută ţinând palma cu degetele unite, mişcând braţul ferm de la umărul drept la şoldul stâng şi de la umărul stâng la şoldul drept. Se fac şi pe spate. Pentru cei care au grade mai mari, acestea se fac cu palmele activate cu simboluri. Cu cât simbolurile folosite sunt de vibraţie, mai mare, sabia formată este de vibraţie mai mare.

Pentru cei iniţiaţi în Karuna Reiki, se poate folosi simbolul RAMA, pe zona dureroasă, pentru tăierea corzii de către Arhanghelul Mihail. Pentru curăţarea de energiile reziduale şi pentru refacere se activează simbolurile ZONAR, HALU şi HARTH.
Altă metodă:

Se foloseşte sabia de Lumină. Aceasta se formează astfel, cu braţul drept ridicat se rosteşte următorul algoritm:
„Rog Sfânta Treime să îmi înfăşoare braţul drept în Lumina Duhului Sfânt pentru a forma sabia de Lumină necesară pentru tăierea tuturor corzilor malefice ale acestui pacient, după Voia Lui Dumnezeu. Amin.”
Se aşteaptă 10-15 secunde după care se taie corzile pacientului şi pe faţă şi pe spate.

Apoi, folosind Crucea de Lumină, se anihilează energiile negative rămase în câmpurile pacientului ca urmare a atacului.
Autocontrol

Se ridică braţul drept spre cer pentru a prelua Lumina. Se vizualizează braţul cum este înconjurat de lumină şi cum această Lumina trece cu mult de degetele mâinii. Apoi se loveşte pur şi simplu coarda.
Folosind puterea gândului se extrag din câmpuri energiile reziduale. De asemenea, acestea se pot lua cu palma şi îndepărta.
Alte metode

În astfel de cazuri, primul lucru care trebuie făcut este de a pune palma pe locul dureros, după care acesta se unge cu mir şi cu aghiasmă (de preferat aghiasmă mare).

Citirea psalmilor este o formă de curăţare după un astfel de atac. Numărul catismelor necesare este determinat de gravitatea loviturii.

În timpul slujbelor de dezlegare şi a Molitfelor astfel de corzi sunt tăiate de îngerii care sunt trimişi de Dumnezeu la rugăciunea preotului.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *