CORZILE ETERICE ȘI TĂIEREA LOR- de Doreen Virtue, Ph.D

DESPRE CORZILE ETERICE

Chakrele au adesea „corzi eterice” proiectate din ele, care arată ca nişte tuburi chirurgicale mergând către chakrele altor oameni cu care avem relaţii.

Corzile eterice sunt cele mai comune, cele care se formează cu fraţii, părinţii, foştii soţi, foşti iubiţi, actuali soţi, iubiţi, casa noastră, copiii şi prietenii apropiaţi. Teama din aceste relaţii formează aceste corzi. Această teamă poate fi caracterizată drept co-dependenţă, ataşamente, frică de abandonare sau neiertare. Corzile eterice acţionează ca tuburi cu energii din care schimbul se face cu dublu sens de la o persoană către cealaltă. Problema este dacă le ai.

Dacă persoana de care eşti ataşată are o viaţă activă care cere eforturi, acea persoană va trage energia de la tine. El sau ea îşi vor lua suplimentul de energie necesar de la tine prin corzile eterice. Te vei simţi secat fără să ştii de ce.

Adesea, oamenii cu care ai avut relaţii sexuale se leagă la chakra sacrală a ta. Oamenii cu care ai avut conflicte se ataşează la plexul solar. Cei după care ai suferit pierderi (te-au părăsit) sunt ataşaţi la chakra inimii. Aceia cu care ai avut relaţii dureroase de prietenie sau unde tu ai cărat toată greutatea sunt ataşaţi la umerii tăi. Aceasta este după experienţa mea baza durerilor de gât sau umeri.

O femeie client s-a plâns că avea multe probleme de rezolvat în viaţa ei, financiare, sănătate şi iubire. Imediat am văzut că avea multe corzi eterice mari extinzându-se din spate şi de la umeri. Am putut să văd că avea corzi ataşate de tatăl ei care decedase, cu care ea avusese o relaţie nearmonioasă.

I-am cerut să îşi dorească să îşi ierte tatăl ca să poată tăia corzile. Simultan i-am cerut tatălui să dorească să o ierte ca să putem tăia corzile. În acelaşi timp am cerut tatălui să dorească să se ierte pe sine, pentru că simţea remuşcări faţă de trecutul său în relaţia cu fiica lui. Când amândoi au dorit să ierte complet, corzile s-au despărţit. Clienta mea mi-a raportat îmbunătăţirile în toate domeniile vieţii care au urmat de-a lungul sesiunilor următoare.

Când suntem ataşaţi casei noastre sau locaţiilor geografice, corzile eterice se extind de la călcâie în pământ. Am lucrat recent cu o clientă care dorea să se mute. Oricum ea se plângea că nu îşi poate vinde casa. Am văzut multe corzi eterice extinzându-se de la călcâie către fundaţia casei. I-am explicat că ataşamentul ei faţă de casă, împiedică vânzarea casei. Cu permisiunea ei am tăiat corzile. Două zile mai târziu casa ei s-a vândut exact la preţul cerut.

Tăind corzile nu înseamnă „Nu te iubesc sau nu îmi pasă de tine deloc”. Tăind corzile nu conduce în mod necesar la abandonarea relaţiei. Înseamnă doar că laşi la o parte doar părţile disfuncţionale ale relaţiei tale. Ţineţi cont că teama este opusă iubirii şi corzile eterice (şi toate ataşamentele) sunt create din teamă.

Unii oameni se tem că aceste corzi ar putea să taie fragmente din sufletele lor. Acest lucru este însă ceva ce se petrece în timpul episoadelor dramatice. Aceasta nu funcţionează aşa, oricum poţi să eviţi pe de-a întregul păstrând intenţia să tai doar corzile care te blochează să îţi simţi energia şi bucuria întregi.Fragmentul tău de suflet va rămâne neatins păstrând această intenţie.

Sau poţi să îţi chemi înapoi fragmentele de suflet şi să le reintegrezi în tine însuţi, vizualizând un duş de lumină albă înconjurându-ţi corpul. Poţi să vezi mai mulţi « tu » sărind pe lângă tine ca nişte mici fiinţe din benzi de cauciuc. Aceste mici fragmente din suflet vor fi complet vindecate de toate reziduurile ca teama sau trauma şi vor intra în tine după ce au trecut prin duşul de lumină albă.

TĂIND CORZILE ETERICE
Cea mai simplă şi cea mai rapidă modalitate de a tăia corzile eterice este să îl chemi mental pe Arhanghelul Mihail pentru a-ţi fi alături oricând şi să taie toate corzile care îţi consumă energia. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Arhanghelul Mihail, el este un Înger care acţionează ca un “conducător” peste ceilalţi Îngeri. Cel mai important rol al său este să cureţe toate energiile negative. Poţi cere Arhanghelului Mihail să vină de partea ta oricând. Poţi să îi ceri să rămână alături de tine permanent. Are capacitatea de a fi alături de toţi în acelaşi timp.

Imediat vei simţi cum îţi creşte energia şi pacea când îi vei cere să îţi taie corzile. Oricând te vei simţi letargic cheamă Îngerii. Ei te vor trimite în starea de pace energetică imediat.

de Doreen Virtue, Ph.D

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *