COPACUL MAGIC AL VISELOR

Nu este vorba despre copaci reali, care cresc în aer liber sau în ghivece, ci de copaci încărcați cu diverse puteri spirituale, care vă pot proteja în viață de anumite lucruri.

Pentru a preveni atacurile prin poarta visului, este suficient să vă „construiți” ceea ce inițiații numesc „copacul viselor”. Aveți nevoie de argilă, un cristal de cuarț, trei bucăți de sârmă, un ghiveci mic sau un alt gen de vas, similar, carton verde. Trei bucăți de sârmă se răsucesc, pur și simplu, sub formă trunchiului.

La acesta se prind șapte „ramuri” tot de sârmă, pe fiecare ramură fiind câte 3 „crengi” de dimensiuni egale. Dintr-o bucată de carton verde se vor decupa frunze sub formă trifoiului cu patru foi, care se vor lipi sau atașa prin înfigere, în capătul „crengilor”.

Cele șapte ramuri reprezintă cele șapte porți ale viselor, iar cele trei crengi reprezintă lacătele fiecărei porți. Argila se frământă cu apă și se învelește în ea cristalul de cuarț și partea inferioară a tulpinei (cam ¼ din tulpină). Se va pune într-un mic vas ornamental și se va lăsa în camera de dormit.

Se va spune în fiecare seară:

„Ești copacul viselor mele. Rătăcește-i pe cei care îmi vor răul și ajută-mă pe mine să nu mă pierd în somn”.

Spiritele care pătrund dincolo de una dintre porți se va rătăci printreramuri, căutând o cale de a pătrunde mai adânc, în locul de unde să vă poată influența. Nu vă speriați, chiar dacă, uneori, câte un spirit rebel reușește să vă bântuie visele. Dacă a ajuns acolo întâmplător, la fel va și pleca. Iar dacă l-a trimis cineva, atunci trebuie să vedeți cum e mai bine să faceți pentru a scăpa de problemă: ori returnând spiritul care vă bântuie nopțile către cel care l-a trimis ori distrugându-l.

E de preferat prima variantă, pentru că cea de a doua vă va crea problem majore. Lumea spiritelor nu acceptă ca un om să ucidă un spirit și atunci vă veți trezi că sunteți ținta unor atacuri feroce de care nu veți putea scăpa decât prin distrugerea propriului vostru corp fizic. Așa că, indiferent de puterile pe care le dețineți la un moment dat, nu provocați lumea spiritelor prin fapte necugetate.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *