COPACUL MAGIC AL LUI IISUS

Acesta este un tip de amuletă care protejează perioada copilăriei de entităţile negative. Copacul magic se va ţine în camera copilului până când acesta împlineşte vârsta de 12 ani, după această vârstă nu va mai avea acelaşi efect.

Construcția lui:

Copacul lui Iisus va avea 12 ramuri, câte o ramură pentru fiecare an din perioada copilăriei.  Cifra 12 mai corespunde şi lunilor din an, dar şi celor 12 Apostoli ai Domnului Iisus, celor 12 Evanghelii, celor 12 zodii.

Trunchiul copacului va fi făcut din trei sârme răsucite. Ramurile din sârmă simplă, rezistentă, dar uşor de îndoit. Cele 12 ramuri vor fi egale între ele. Aceste ramuri vor fi dispuse câte trei pe direcţiile punctelor cardinale. De fiecare ramură se vor agăţa un mic lănţişor de argint, de câţiva centimetri lungime.

Toate bucăţile de lănţişor vor fi egale între ele. La capătul inferior al lănţişorului, se pune o bucată de piele roşie, tăiată fie sub forma unui cerc fie sub forma unui triunghi echilateral. Pe fiecare bucată de piele se va lipi câte o piatră corespondentă a fiecărei zodii. Toate pietrele rezonante ale zodiilor vor fi dispuse printre ramurile copacului, pentru a proteja copilul.

„Trunchiul” va fi cimentat într-un ghiveci micuț sau în oricare vas ornamental. La „rădăcina”/baza copacului se pune o cruciuliţă de argint, sfinţită, iar lângă ea se pune o tăbliţă de argint, pe care este scris numele de botez al copilului.

În cazul în care vasul se sparge sau copacul se deteriorează (îi cade o piatră zodiacală, se îndoaie sârma, cade de pe locul în care este pus) înseamnă că cineva a aruncat pe copil un blestem sau vreo vrajă.

În această situație se recomandă anumite ritualuri, începând cu cele de protecţie şi terminând cu cele de dezlegare.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *