CONUL DE LUMINĂ

 

Extras din cartea:SĂNĂTATE PRIN REIKI
ÎNDRUMAR PENTRU ÎNCEPĂTORI (ŞI NU NUMAI)
ÎN SISTEMELE REIKI USUI ŞI KARUNA® REIKI
SFATURI, MEDITAŢII, COMBINAŢII, ALGORITMI

Conul de Lumină este o tehnică foarte utilă atât pentru protecție energetică cât și pentru curățarea și încărcarea unei persoane sau spațiu cu energie.

Se activează DKM+ CKR+ SHK+ HSZSN+ Cruce, cu intenţia de a deschide Sursa de Lumină deasupra încăperii (deci rămâne sus ca un vârf de con). Se poate vizualiză Sursa de Lumină  ca un soare strălucitor. De acolo se ia Lumina şi cu ea se înconjoară încăperea de 33 de ori, invers acelor de ceas, formând la baza conului 33 de cercuri.

Pe podea se activează simbolurile CKR + SHK. Se condiţionează ca Lumina din vârful conului, unde este deschisă Sursa de Lumină, să curgă în permanenţă prin acest con şi să spele tot ce este negativ pe respectiva încăpere/casă/teren/persoană, realizându-se astfel Conul de Lumină.

Suplimentar, se pot activa simbolurile Reiki și în interiorul conului.

În cazul în care, în încăpere/casă/teren/în câmpul persoanei se sesizează energii negative sau malefice se poate informa Lumina ce curge prin con cu următorul algoritm:

„Lumina de la Duhul Sfânt ce curge prin acest con să anihileze toate legăturile, toate spaţiile malefice, formele-gând malefice şi toate blestemele din această încăpere acum şi pentru totdeauna. Amin.”

Se activează pe podea simbolul SHK cu intenţia de a deschide dimensiunile pentru ca răul ce iese din această cameră să meargă în dimensiunile inferioare sau acolo unde hotărăşte Bunul Dumnezeu.

Apoi se face Crucea (mare) cu Lumină pe podea şi se rosteşte mental:

„Cu pecetea Duhului Sfânt se pecetluieşte acest spaţiu să nu intre nimic malefic în el, în Numele Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Amin.”

(Se pot rosti apoi Rugăciunile începătoare și Psalmul 142.)

 

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „CONUL DE LUMINĂ

  1. Multumesc mult,pt indrumari .Pt mine este complicat nu stiu cum se procedaza neavand cunostinte Reiki.Am cautat datorita unei prietene de suflet draga mie.ce mi a dat ea ste total altfel si foarte simpla .oricum poate ma indruma cineva.Multumesc cu recunostinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *