Conjunctiile lui Lilith

 

Soare conjunctie Lilith

In cazul unei femei acest aspect afecteaza imaginea barbatului interior (modelul barbatului ideal), fiinta avand tendinta de a fi atrasa (la nivel sufletesc) de barbati extremisti, demoniaci, avand un dinamism necontrolat, o pasionalitate dizarmonioasa, porniri sadice, distructive. Risc de moarte prematura a tatalui sau sotului (uneori divort). Pentru un barbat, indica o manifestare extremista a propriei personalitati (grandomanie, obsesii sexuale, sadism, duritate, probleme de constientizare).Tensiuni in relatiile cu barbatii.

Luna conjunctie Lilith

In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid). Tensiuni in relatiile cu femeile.

Mercur conjunctie Lilith

Indica dificultati de comunicare din cauza unei functionari extremiste a mintii. Tensiuni in relatiile cu anturajul (dorinta de dominare a celor apropiati, de a avea relatii sexuale cu persoane din anturaj, uneori incestuoase). Cruzime, duritate la nivel mental. Luciditatea persoanei este afectata serios (dificultati de a privi lucrurile in mod coerent, obiectiv). Poate fi vorba de dezechilibre mentale (boli neuropsihice).

Venus conjunctie Lilith

In cazul unui barbat, indica o atractie fizica (erotica) spre femei perverse, ciudate, demoniace, prostituate, spre a-si procura cu bani servicii sexuale. Dorinta obsesiva de bani, de relatii cu sexul opus, de valori artistice (dar optiunile sunt orientate catre tot ce este pervers, straniu, morbid, dizarmonios, anormal). Uneori, poate face apel la magie (vrajitorie) pentru a-si satisface dorintele.

In cazul unei femei, indica o manifestare extremista a laturii sentimentale si erotice proprii (femeie perversa, prostituata, obsedata de imbogatire, care este vrajitoare sau face apel la acestea). Tentatii sexuale dificile.

Marte conjunctie Lilith

In cazul unei femei, indica o atractie fizica (erotica) spre barbati perversi, ciudati, agresivi, obsedati sexual (eventual gigolo), catre procurarea cu bani a unor servicii sexuale. Feminitatea este serios perturbata din cauza pornirilor agresive, violente, de concurenta cu barbatii (amazoana, de competitie egotica. Apetitul sexual este exarcerbat, dizarmonios, rupt de latura sentimentala. In cazul unui barbat, indica agresivitate, porniri violente in plan sexual (viol), inclinatii distructive sau autodistructive.Tendinte sexuale perverse, nevoie de competitie, functionare extremista a vointei (totul sau nimic).

Jupiter conjunctie Lilith

Energia intens benefica a lui Jupiter are efectul de anihilare sau anulare ale lui Lilith. Totusi, aceasta depinde de forta lui Jupiter in astrograma respectiva (un Jupiter in exil sau cadere cu aspecte nefavorabile, va fi mult slabit). Un Jupiter slabit poate fi, totusi, relativ perturbat in “functionarea”sa.

Saturn conjunctie Lilith

Rigoarea, detasarea, forta constrictiva, raceala, caracteristici ale acestei planete, inhiba sau chiar anihileaza rezonantele malefice ale lui Lilith. In cazul unui Saturn slabit in astrograma (in exil, cadere, cu aspecte proaste), acesta va fi afectat in manifestarea sa.

Uranus conjunctie Lilith

Indica incercari bruste, neasteptate, imprevizibile, explozive. Nativul are o originalitate extraordinara, dar cu accente morbide, perverse, ciudate. Prietenii pot fi fiintele prin care nativul este supus incercarilor. Fiinta poate manifesta extravaganta, tandinte elitiste, porniri sexuale anormale (homosexualitate, lesbianism), inclinatii revolutionare sau rebele.

Neptun conjunctie Lilith

Nativul se va confrunta cu incercari psihice de tipul himerelor si incercari spirituale imaginare. Pot apare inclinatii catre misticismul delirant, catre dezechilibre psihice majore, catre iluzie, fantasmagorii, utopii, droguri (intoxicante). Dorinta obsesiva de a evada din realitate, de a evita orice responsabilitate. Atractie posibila catre secte, grupuri ciudate (satanisti, rock-eri, etc.), miscari aberante.

Pluton conjunctie Lilith

Indică o pasionalitate intensa, dizarmonioasa, porniri distructive. Energia sexuala este deosebit de puternica, de ampla, nativul trebuind sa realizeze in mod sustinut transmutarea si sublimarea acesteia, pentru a putea pastra controlul. Lilith poate fi anihilata, in acest caz, printr-o transformare profunda a fiintei. Exista riscul angrenarii in activitati oculte malefice, in miscari spirituale sataniste.

 

În cazul conjunctiilor lui Lilith, energia acestui focar malefic este atasata planetei cu care se afla in conjunctie, afectand atat manifestarea subtila a acesteia (in plan auric), cat si manifestarea ei fizica (aducand perturbari in zonele corespondente ale corpului fizic). Fiintele care personifica planetele din astrograma unei fiinte (Soare-tatal, Luna-mama, Venus-iubita,etc) sunt cele prin intermediul carora apar incercarile in viata nativului respectiv (in cazul conjunctiilor).

Sextile si Trigoane
Aceste aspecte favorabile primite de Lilith arata ca nativul poate depasi cu succes incercarile la care este supus, cu ajutorul energiilor planetelor care participa la aceste aspecte. Totusi, uneori poate apare o complacere in anumite tendinte negative, malefice, favorizate in manifestarea lor de aspectele benefice.

Cuadraturi si Opozitii
Aceste aspecte nefavorabile ale lui Lilith ridica dificultati in a face fata incercarilor (a le intelege si a le depasi in mod onorabil), rezultand frustrari, remuscari. Exemplu: un careu (sau o opozitie) intre Lilith si Venus, in cazul unui barbat, aduce o usurinta in a pierde energia sexuala (seminal) in cursul actului amoros sau in somn (a se vedea ritualurile cabalistice cu conotatie sexuala, amintite anterior). Totusi, astfel de aspecte reprezinta o provocare pentru nativ, obligandu-l sa-si amplifice luciditatea, autocontrolul, detasarea.
Maniera in care se poate realiza un anumit control asupra lui Lilith (indiferent de aspecte), este prin constientizarea energiei planetare care este guvernatoarea Lunii negre (ex: Lilith in Gemeni este guvernata de Mercur, Lilith in Rac este guvernata de Luna, etc). Tranzitele lunare ale Lunii peste Lilith natal si Lilith in tranzit ne fac deosebit de receptivi fata de ispite (incercari, tentatii).

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *