Comunicarea, limbajul și parfumul îngerilor. Meditație. Zilele Arhanghelilor

 

Condiții care facilitează comunicarea cu îngerii

Muzica:

Simfoniile lui Brahms şi Handel, romanțe pentru vioară şi orchestră de Beethoven, mica muzica de noapte a lui Mozart, cele patru anotimpuri ale lui Vivaldi, cântul gregorian, cântece pentru copii (în tonuri moi) și muzica New Age (Enya , Vangelis, Ian Anderson), sunt deosebit de potrivite pentru a atrage îngeri păzitori.

Iluminatul:

Iluminatul trebuie să fie slab, pentru că îngerii nu se simt foarte confortabil în medii foarte luminoase, favorizând contraste de lumină şi umbre. Penumbra este adecvată, deoarece aceasta este responsabilă pentru aducerea Luminii. O lumânare albă dă o iluminare ideală.

Atmosferă:

Îngerii sunt creaturi delicate, sensibile la mirosuri bune. Camera trebuie aerisită înainte de a invita entitățile de lumină. Ardeți tămâie sau puneți în cameră o vază cu flori proaspete. Coji de lămâie sau portocală sunt de asemenea potrivite pentru aromatizarea camerei.De asemenea reproducerea unui tablou de epocă în care apar îngeri, un înger mic din ceramică, etc., pot fi utile.

Meditaţie:

Îmbrăcămintea trebuie să fie comodă. Desculți, staţi pe un scaun cu picioarele pe podea, paralele şi distanţata de aproximativ 20 cm. depărtate. Odihniți-vă mâinile cu palmele în sus, pe genunchi. Păstraţi-vă spatele drept.

Mintea:

Concentrați-vă asupra mişcării de respiraţie, acordați atenţie la cumintră și ieseaerul în corp, eliberând mintea de gândurile de zi cu zi.

Când sunteți gata vizualizaţi o piramidă de lumină aurie şi imaginați-vă în centrul ei… este o piramidă mare şi simțiți cum lumina aurie vă umple de confort şi linişte.

Invitați-l pe Arhanghelul Gabriel şi imaginați-vă că apare în faţa dvs. prin unul dintre cele patru colţuri ale piramidei.Invitați-l să protejeze unul din cele patru colțuri ale piramidei. Vi-l puteţi imagina cum doriţi, poate fi o imagine, un miros etc.

„Arhanghele Gabriel vino te rog, protejează-mă şi ghidează-mă. Binecuvântează-mă dându-mi capacitatea de comunicare Angelică”.

 Acum invitați-l pe Arhanghelul Rafael să protejeze al doilea colț al piramidei dvs… În mod similar, vi-l puteţi imagina în orice mod, cum doriţi. „Rafael vino te rog, protejează-mă şi ghidează-mă. Binecuvântează-mă dându-mi capacitatea de comunicare Angelică”.

Invitați-l pe Arhanghelul Mihail și rugați-l să protejeze al treilea colț al piramidei dvs. ta „ArhangheleMichael, vino te rog, protejează-mă şi ghidează-mă. Binecuvântează-mă dându-mi puterile de viziune şi discriminare Angdică.”

Chemați-l pe Arhanghelul Uriel pentru a proteja al patrulea colț al piramidei dvs. „Arhanghele Uriel, apără-mă şi călăuzeşte-mă. Binecuvântează- mă cu puterile de inspiraţie Angelică.”

Vizualizați în vârtejul Piramidei o stea alb-aurie… mare… plină de lumină, plină de energie cu putere infinită. Această stea face o punte de legătură excelentă între conştiența ta normală şi conştiința superioară. Acesta vă va ajuta să creați un acces sigur la regatul angelic şi vă deschide simțurile, astfel încât să canalizați în cel mai bun mod toată această energie pentru a face schimbari functionale în viața dvs.

„Îngerii îmi deschid mintea, inima şi intuiţia. Ajutați-mă să iau măsuri corespunzătoare și necesare pentru a-mi transforma viaţa în bine.”

Acum puteţi face cereri Îngerilor, le puteți cere să lucreze împreună cu îngerul dvs păzitor, ei vă ascultă, puteţi cere protecţie în timp ce accesați dimensiunea angelică, puteți cere echilibru între natura dvs umană şi natura angelică. Dacă doriți, puteți spune următoarea rugăciune pentru a cere binecuvântarea lor.

„Iubiți Îngerii vă cer binecuvântarea voastră în fiecare moment al vieții mele, binecuvântați gândurile, sentimentele, alegerile, emoțiile mele, mintea mea şi corpul meu. Ajutați-mă să se trezească şi să se recunoască natura mea angelică şi dați-mi voința, iubirea şi pasiunea de a crea lucruri bune în orice moment şi în toate locurile. Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru viaţa mea şi apreciez binecuvântările îngerilor.”

Puteţi păstraacest sentiment plin de pace, blândețe, atunci când ați terminat.

Limbajul îngerilor

Mulți oameni cred sau susțin că îngerii au o anumită limbă, dar acest lucru nu este aşa. Multe persoane au contactato entitate angelică şi a spus că îngerul vorbeşte într – un limbaj ciudat, neobişnuit şi nu are nici o legătură cu niciolimbăterestră cunoscută.Îngerii nu au un limbaj ca și oamenii. Ei pot transmite un mesaj pe care mentalitatea noastră îl decodifică în conformitate cu semantica fiecărei limbi.

Numele lor au venit la noi prin religie şi fiecare ţară şi cultură a pus propria pronunțieconform limbajului lor, aşa că Mikeiel în ebraică este Miguel în castiliană, în rusă Mihail, Michael – englez, francez – Michel, Michelangelo în italiană şi aşa mai departe pentru toate limbile care îl evocă. În orice caz, Arhanghelul Mihail vine la oricui îl cheamă indiferent dacă numele său este pronunțat în română, castiliană, engleză sau franceză. Pentru a stabili o comunicare angelică nu este nevoie să fiți pregătiți ca atunci când mergeți la academie pentru a învăţa o limbă străină.

Mesajul  îngerilor poate fi decriptat numai de conştiinta persoanei care primeşte comunicarea.

Pot exista comunicări neînțelese, dar nu sunt îngeri. Entitățile pot fi orice altceva, dar îngerii nu sunt. Atunci când comunicarea este cu o ființă superioară, cu o entitate spirituală, mesajul este fluid, clar,  răspicat şi percepția nu se face prin activarea simțul auzului. Acest lucru înseamnă că sunetul spiritual nu ajunge la urechi. La acel moment un centru energetic, din creștetul capului, numit chakra coroanei şi care are relație fizică cu glanda pituitară, este activat, iar sunetul este spectaculos de clar. Nu există pe pământ nici un sunet care să aibă o astfel de claritate şi de memorie de imprimare de reproducere. Nu este nevoie să se facă vreun efort pentru că în cazul în care comunicarea a fost stabilită, chiar şi un singur cuvânt se aude, nu se poate uita un astfel de sentiment deoarece impresia este imensă în comparație sunetul terestruși pătrunde întreaga ființă.

Dacă cineva doreşte să contacteze îngerii ar trebui doar să îi numească cu numele tradițional sau pur şi simplu cu numele pe care dorește să îl cheme. Îi puteți cere să își dezvăluie numele. Mesajul îngerilor poate veni sub diferite forme,se poate „auzi” un gând, cuvintele sau mesaje directe sau într-un mod foarte subtil, dar important este că oricine primeşte mesajulpoate interpreta mesajul îngerului. În funcție de capacitatea şi nivelul intelectual al persoanei, spiritul trimite un mesaj pentru a decoda sau de a înțelege într-un fel sau altul. Dar aceasta nu este necesar să se facă nici un curs de interpretare a mesajelor angelice. Încercați să ajungeți la lumea spiritului prin ceea ce aveți.

În timp ce oamenii văd înfătişarea exterioară, Dumnezeu se uită la inimă. Nu fiți dezamăgiți dacă la început nu aveți nici un contact semnificativ. Îngerii se vor apropia încet, şi, în orice caz , vorda semnale slabe care vor semnaliza prezenta lor, până când va veni un moment în care mesajul va deveni mai clar şi vă veți bucura de această„îmbogățire”, care ar trebui să fie oferită întotdeauna pentru beneficiul tuturor celor care vin în contact cu dvs.

O altă recomandare utilă este să nu discutați despre aceste comunicări cu îngerii, cu persoane care nu cred sau care „vă iau în râs”, păstrați-vă credința constantă şi continuațiți comunicarea spirituală fără a face prea mult zgomot.

Parfumul îngerilor

Aromele cereşti sunt energii subtile care trec prin liniile cosmice spre pământ şi au capacitatea de a-şi manifesta prin flori, plante, copaci, răşini, seminte, roci, păduri, şi în fiecare dintre particulele minuscule de creatție. Asemenea arome au și îngerii.

Îngerii: Mirosul de fructe, ale florilor pomilor fructiferi, ale plantelor cu fructe.

Arhanghelii:Preferă flori sălbatice, ramuri de pin, tămâie şi lemn de santal, mir, benzoin, storax, camfor, dafin, rozmarin.

Principatele: esente dulci şi moi, cum ar fi violete, trandafiri, chihlimbar.

Tronuri:lavanda, rozmarin, paradis, eucalipt, arome puternice.

Domniile: parfum de tămâie, benzoin, smirnă, semințe parfumate şi tot felul de parfumuri puternice.

Puterile: esențele uleioase de pin sălbatic, chihlimbar și esențe de citrice.

Virtuți:flori sălbatice și trandafiri de toate felurile.

Heruvimii: Esența de chihlimbar, trandafir, iasomie, violete, orhidee, crin.

Serafimii: Ei simpatizează toate parfumurile.

Cum să faceți parfumul personal?

Puteți utiliza o substanță uleioasă, care se vinde în orice magazin de aromoterapie precum şi în unele farmacii.

Puteți folosi în funcție de gusturi:

Tămâie – Mosc – Benzoin – smirnă – Pin – Lavandă – Violete – Trandafiri – Liliac–Lemn de Santal – Ambra.

Într-un flacon curat puneți câteva picături de esențe, apoi adaugațialcool de 70 de grade,puneți capacul și agitați.

Puteti să-l utilizați pe propriul corp, ori de câte ori dorițisă simțiți protecția îngerilor printr-un parfum. Îl puteți utiliza cu puțină apă ca odorizant sau în lampa de aromoterapie.

Folosiți flori proaspete pentru a da un sentiment de liniște și pace. Nu folosiți parfumuri sau flori parfumate atunci când aveți o durere de cap sau care vă o provoacă. Cel mai important lucru este ca  mirosul folosit să ajute la crearea unui mediu plăcut.

ZileleArhanghelilor

Arhanghelii sunt protectori ai Pământului şi ai oamenilor. Ei se ocupă de păstrarea idealurilor supreme.

Fiecare Arhanghel are o sarcină definită pentru a servi, ghida şi apăra ființele umane.

În fiecare zi, noi suntem sub protecţia specială a unui Arhanghel. Atunci când aveți nevoie de o protecție specială, puteți să îi chemați.

Duminica: Arhanghelul Mihail.

Luni: Arhanghelul Jophiel.

Marți: Arhanghelul Chamuel.

Miercuri: Arhanghelul Gabriel.

Joi: Arhanghelul Rafael.

Vineri: Arhanghelul Uriel.

Sâmbătă: Arhanghelul Zadkiel.

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

4 comentarii la „Comunicarea, limbajul și parfumul îngerilor. Meditație. Zilele Arhanghelilor

  1. Buna! Doresc sa aflu carui Arhanghel ii apartine parfumul de camfor. Intr-o seara, inainte de rugaciunea de seara/noapte, am simtit un parfum de camfor, care a fost in spatele meu in timpul rugaciunii, iar mai tarziu, cand am mers la culcare, am trecut printr-un nor de parfum de camfor. Nu stiu cine a fost, ca sa multumesc direct si sa il rog sa ma ajute. Multumesc.

    1. Îmi pare rău că nu știu. Puteți să îi solicitați ajutorul și să-i adresați mulțumiri sau întrebări conectându-vă la ceea ce ați simțit atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *