Cifra spiritualităţii – Numerologie

Calculul numerologic al cifrei spiritualităţii, al căii pe care Divinitatea vi-o pune la dispoziţie pentru autocunoaşterea Sinelui Interior.

Se adună primele două cifre din an şi se înmulţesc următoarele două, apoi se adună primul rezultat cu cel de-al doilea, se adună cifrele până se obţine o singură cifră.

Exemplu: 1990 →1+9 = 10; 9 x 0 = 0. 10+0→ 1+0 = 1. Astfel cifra spiritualităţii pentru persoanele născute în 1990 este 1.

Interpretările celor 9 cifre ale spiritualităţii:

 Cifra spiritualităţii 1:

Îţi este foarte greu să te confrunţi cu propriile tale dorinţe şi nevoi. Vrei mereu mai mult şi ai senzaţia că dacă nu eşti în rând cu lumea (dacă nu ai maşinile pe care le au unii, hainele sau casele) eşti nesemnificativ, că nu ai niciun rost. Ceea ce trebuie să înveţi este că nu lucrurile materiale te împlinesc ci cele legate de suflet. Dragostea necondiţionată, respectul, loialitatea şi sinceritatea, naturaleţea şi modestia sunt înscrise în calea spiritualităţii tale. Numai aşa poţi deveni un lider autentic.

Cifra spiritualităţii 2:

Este cifra sacrificiului. Trebuie să te sacrifici foarte mult în această viaţă pentru a obţine ceea ce doreşti. Este una dintrele cele mai dure căi spirituale însă asta te va clădi că fiinţă superioară şi te va duce mai aproape de adevărata fericire, adevărata libertate, cea spre care tânjesc cu toţii dar nimeni nu are curajul de a se sacrifica pe sine.

Cifra spiritualităţii 3:

Ai o cale spirituală relativ uşor de urmat dar nu şi în actualul context planetar. Divinitatea spune că nu poţi face lucrurile de unul singur fapt pentru care trebuie să te însoţeşti de un partener de drum loial. De fapt, fidelitatea este calitatea pe care trebuie să înveţi să o interiorizezi oricât de mare ar fi tentaţia trădării atunci când ai de câştigat.

Cifra spiritualităţii 4:

Trebuie să îţi redescoperi Sinele, în cel mai profund mod cu putinţă. Caută să înţelegi până şi cel mai ascuns cotlon al sufletului tău. Renunţă la a te mulţumi cu aspectele superficiale ale vieţii şi luminează-te din interior!

Cifra spiritualităţii 5:

Succesul nu înseamnă doar recunoaştere ci binefacere. Spre deosebire de cei inscripţionaţi cu cifra 2, care trebuie să facă sacrificii peste puterea lor de muncă, la tine lucrurile stau ceva mai domol. Dacă vrei să te faci remarcat nu te gândi la popularitate ci la binele făcut pentru cei aflaţi în nevoie.

Cifra spiritualităţii 6:

Ai senzaţia că mereu îţi lipseşte ceva în viaţă. Calea ta spirituală prevede căutarea lucrurlui care te face cu adevărat fericit. Învaţă să fii creativ şi urmează-ţi cu străşnicie vocea inimii. Este cifra egoismului pozitiv, a energiei pozitive care nu te îndestulează de lucruri materiale ci de împliniri sufleteşti.

Cifra spiritualităţii 7:

Trebuie să înveţi să trăieşti în prezent. Ruperea de trecut se poate face numai dacă l-ai înţeles suficient de bine încât să nu te demoralizezi la prima amintire neplăcută. Această este lecţia supremă înscrisă în anul naşterii tale.

Cifra spiritualităţii 8:

Trebuie să renunţi la mândrie. Orgoliul nu îţi face bine iar succesul temporar îţi poate fura minţile complet. Ai o cale spirituală bătătorită. Vei avea multe dificultăţi în drumul tău şi asta pentru că îţi lipseşte CREDINŢA. Dar, aşa cum se ştie, necazurile te face să vezi dragostea lui Dumnezeu!

Cifra spiritualităţii 9:

Rolul tău este să sădesti pacea pe planetă. Poţi fi un bun mediator, un bun avocat. Ai capacitatea uriaşă de a aplana conflictele dintr-o privire şi trei cuvinte. Eşti un adevărat maestru în artă dialogului iar construcţia ta spirituală zideşte punţi între oameni.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *