Cerere către Creator pentru eliberarea de sub dominația altor entități

 

În fața Ta stau, iubite Creator al întregului Univers, cel care ne-ai dat viaţă, și te rog ca absolut orice tip de contract dintre mine (nume de botez) şi orice altă fiinţă, care nu îmi mai este de folos de acum înainte, să fie dizolvat şi returnat în lumină acum! Cer această împlinire pentru toate aspectele şi fragmentele fiinţei mele, în toate timpurile, planurile, spaţiile, dimensiunile, existenţele şi realităţile paralele!

 Iubite Creator al întregului Univers, te rog, protejează-mă și nu permite nimănui să îmi încalce liberul arbitru!

 Eu nu dau permisiunea, la nici un nivel, fiinţelor şi entităţilor care nu îşi pot găsi propria lumină şi care vor să îmi fure lumina și energia pentru supraviețuirii lor. Te rog Iubite Creator returnează-le în iubire și Lumină, la Divinitatea Perfectă care sălășluiește în toți.

Vă comand să vă aduceţi aminte cine sunteţi şi să va descoperiţi adevărata putere şi sursă de viaţă!  Te rog Iubite Creator returnează-le în iubire și Lumină, la Divinitatea Perfectă care sălășluiește în toți. Eliberează, Iubite Creator, la toate nivelele, din sclavia acestora toate sufletele nevinovate. Nu permite Doamne, Iubite Creator, fiinţelor şi entităţilor vampirizante să se folosească de lumina mea și a celorlalţi pentru supravieţuirea lor, oprește-le interacțiunea cu noi pe toate nivelele ființei noastre!

În numele Atotcreatorului ordon entităților care otrăvesc apa, aerul, pământul, sufletelor oamenilor și necuvântătoarelor, prietenilor noștrii animale și păsări, să părăsească Planeta noastră!

 Atoatecreatorului, te rog, oferă o nouă şansă, pentru a face alegerea viitoarelor lor experienţe în mod conştient, tuturor semenilor noştri care încă nu au reuşit să se trezească! Cer intervenţie divină maximă şi nelimitată în acest sens!

Cu toată puterea inimii mele, rog, Toate Puterile Divine, îi rog pe toţi Maeştri Iluminaţi ai tuturor timpurilor să ofere asistenţă directă, tuturor oamenilor, fiecăruia în parte, pentru a putea și noi, toți, la rândul nostru,  atinge iluminarea! Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!

Știu Doamne Dumnezeule, Atoatecreatorule, că nicio cerere trimisă Ție, nu rămâne neauzită!

Împlinește cererea mea (nume de botez) Doamne Dumnezeule, Atoatecreatorule, spre binele meu suprem și divin și spre binele suprem al tuturor semenilor mei! Îți mulțumesc! Îți mulțumesc! Îți mulțumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit! Așa este acum, aici și întotdeauna!

Mulţumesc Divinităţii Absolute pentru graţia sa fără limite. Amin.

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *