Cele 7 Raze principale de la Sursa Creatoare pentru 7 Zile

 

„Acestea sunt cele 7 raze principale de la Sursa Creatoare, care inundă zilnic planeta, dar, în fiecare zi a săptămânii, una dintre Raze devine predominantă.

Ar fi bine că fiecare dintre voi să se concentreze, în fiecare zi, pe energiile uneia dintre acestea.

Lucrul cu cele şapte Raze în acesta manieră vă va ajuta, într-un mod foarte profund, să echilibraţi energiile celor şapte Raze în fiecare dintre cele şapte chakre principale ale voastre şi va aduce mult mai mult echilibru şi pace în viaţa voastră actuală. În procesul de înălţare şi iluminare, toate cele şapte Raze principale şi, mai târziu, cele şapte Raze secrete, trebuie echilibrate şi stăpânite, pentru a putea avansa spre o şi mai mare înţelepciune şi desăvârşire în viitorul vostru cosmic.

  1. Luni este amplificată Raza albastru regal, a Voinţei lui Dumnezeu (Prima rază – Arhanghelul Mihail)

Concentraţi-vă pe Voinţă lui Dumnezeu, abandonându-vă total acestei Voinţe Divine, indiferent de care pare ar fi situaţia voastră actuală. Aceasta este cea mai rapidă cale de a vă câştiga desăvârşirea şi libertatea spirituală. Pe măsură ce vă veţi alinia Voinţei lui Dumnezeu, veţi observa că şi viaţa voastră va fi mult mai armonioasă. Scăldaţi-vă în fiecare zi mintea, corpul şi sufletul în această energie şi, curând, veţi recolta multe beneficii.

  1. Marţi este amplificată Raza trandafiriu roz a Iubirii Divine a lui Dumnezeu (Raza a Treia – Arhanghelul Chamuel)

Concentraţi-vă pe influenţa transformatoare şi vindecătoare a energiilor Iubirii Divine. Iubirea este liantul care creează, transformă, vindecă şi armonizează toate lucrurile. Rezervaţi-vă timp pentru a o inspira -şi contopiţi-vă cu această Flacăra a Iubirii Divine. Iubirea este cheia puterii de multiplicare a tuturor lucrurilor bune pe care vi le doriţi. Pe măsură ce vă uniţi din ce în ce mai mult cu această Flacără, limitările încep să se dizolve şi deveniţi stăpânul propriului destin.

  1. Miercuri este amplificată Raza verde-smarald a Flăcării Divine a Vindecării. (Raza a Cincea – Arhanghelul Rafael)

Concentraţi-vă pe energiile vindecării Divine, în toate aspectele vieţii voastre. Aceasta este o energie echilibrantă şi liniştitoare, care vă va ajuta să vă îndreptăţi multele distorsiuni pe care le-aţi creat în vieţile voastre. Invocaţi şi vizualizaţi această lumină vindecătoare, lichidă, de un verde intens, pentru toate domeniile vieţii voastre care au nevoie de transformare.

  1. Joi este amplificată Raza aurie a Flăcării Reînvierii. (Raza a Şasea – Arhanghelul Uriel)

Concentraţi-vă pe energiile acestei Flăcări, pentru reînvierea şi restabilirea Divinităţii voastre moştenite. Sunteţi o fiinţă Divină, ce trăieşte o viaţă de om şi învaţă din ea.

Pentru că v-aţi rătăcit în conştiinţă, Divinitatea voastră a fost ascunsă în spatele unui val. Pe măsură ce invocaţi şi vă contopiţi cu energiile violet şi aurii ale Flăcării reînvierii, veţi începe să reînviaţi toate darurile şi atributele Divinităţii voastre. Această Flacără minunată vă pregăteşte pentru ritualul final al Înălţării. Înălţarea a fost -şi este încă- principalul scop al multelor voastre întrupări pe această planetă.

  1. Vineri este amplificată Raza uluitor de Albă şi Pură a Flăcării Înălţării. (Raza a Patra – Arhanghelul Gabriel)

Înălţarea este căsătoria sacră și uniunea Divină a Sinelui uman cu Esenţa Divină, prin intermediul procesului de purificare a tuturor utilizărilor greşite ale energiei lui Dumnezeu, de-a lungul multelor voastre întrupări. Concentraţi-vă pe purificarea şi eliminarea întregii negativităţi, a credinţelor false, a atitudinilor şi obiceiurilor greşite, care nu ajută la obţinerea desăvârşirii spirituale. Umpleţi-vă câmpul auric, fiecare celulă a corpului vostru fizic, corpul mental, cel emoţional şi cel eteric, cu această Flacără a Înălţării, de un alb uluitor. În meditaţia zilnică, faceţi asta cu toate Razele. Este un proces esenţial pentru progresul vostru spiritual.

  1. Sâmbătă este amplificată Raza Violetă a transmutaţiei şi libertăţii. (Raza a Şaptea, Arhanghelul Zadkiel)

În această zi, concentraţi-vă pe tonurile şi frecvenţele multiple ale Razei Violete. Această Rază este aproape magică. Raza Violetă reprezintă frecvenţa schimbării, a alchimiei, a eliberării de limitări, a regalităţii, a diplomaţiei şi multe altele. Pe măsură ce vă umpleţi câmpul auric şi inima cu minunile acestei Flăcări Violete, frecvenţa ei va începe să alunge din viaţa voastră obstacolele şi karma care vă blochează drumul către obţinerea desăvârşirii şi Divinităţii voastre.

  1. Duminică este amplificată Raza galbenă a înţelepciunii şi Minţii lui Dumnezeu. (Raza a Doua, Arhanghelul Jophiel)

Concentraţi-vă zilnic pe Mintea lui Dumnezeu, în toate activităţile, dar mai ales duminica. Această minte Divină vă va deschide propria minte către o înţelepciune din ce în ce mai mare. Adevărata înţelepciune vine întotdeauna de la mintea care are o perspectivă şi o conştiinţă superioară. Pe măsură ce contopiţi această minte Divină cu mintea voastră, veţi începe să luaţi decizii şi să vă conduceţi viaţa într-un mod care vă va aduce mai multă satisfacţie şi linişte.

       Extras din carteaTelos, vol.III – Metode și practici pentru cea de-a cincea dimensiune- Aurelia Louise Jones

, , ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *