Ce spune despre tine ora la care te-ai născut

Iată ce spun specialiştii în astrologie:

00:00 – 02:00: Persoanele născute în acest interval orar sunt caracterizate de o dorinţă nestăvilită de a acumula cunoştinţe, de a învăţa, curiozitate trezită indiferent de domeniul abordat. De asemenea, nu pun preţ în mod deosebit pe posesiunile materiale, ci visează mereu să descopere oameni şi culturi noi.

02:00 – 04:00: Aceştia sunt genul de persoane care iubesc luxul şi confortul adus de bani. De aceea, nu pregetă să muncească din greu sau să lupte prin orice mijloace, chiar şi necinstite, pentru a face rost de banii care îl vor ajuta să se bucure de viaţă.

04:00 – 06:00: Potrivit horoscopului în funcţie de ora naşterii, cei care vin pe lume spre dimineaţă sunt lideri înnăscuţi, fiind stăpâniţi de dorinţa de a fi mereu primii, de a-i controla pe cei din jur şi chiar de a-i manipula. Sinceritatea de care dau dovadă poate fi dureroasă pentru cei vizaţi de aceşti adevăraţi „dictatori“.

06:00 – 08:00: Percepute drept persoane dificile, greu de descifrat, sunt în realitate oameni foarte sensibili, mereu gata să le întindă o mână de ajutor celor care au nevoie. Din păcate, în timp ajung să se dedice mai mult altora şi să se neglijeze pe sine.

08:00 – 10:00: Diplomaţi şi sociabili, aceşti oameni sunt foarte atenţi la imaginea pe care o afişează în public. Au ambiţia de a accede la o poziţie socială importantă, motiv pentru care au şanse de a face o carieră frumoasă în diplomaţie sau politică.

10:00 – 12:00: Au o putere fenomenală de a depăşi obstacolele pentru a-şi atinge obiectivele, chiar dacă asta înseamnă să calce pe cadavre în drumul spre succes. Disciplina şi puterea de sacrificiu sunt trăsături care ies puternic în evidenţă în cazul lor.

12:00 – 14:00: Este genul de persoană care nu-şi poate găsi locul, mereu aflată în căutarea unor provocări noi. Se plictiseşte rapid de joburile care implică multă rutină, aşa că se va orienta către meseriile creative, în mediile artistice.

14:00 – 16:00: Instinctul este cel care îi ghidează în viaţă pe cei născuţi în acest interval orar, chiar dacă adesea au de suferit din această cauză şi pot fi consideraţi nechibzuiţi, superficiali sau impulsivi.

16:00 – 18:00: Persoane pacifiste, care reuşesc să medieze şi să aplaneze conflictele, cei născuţi în acest interval orar intuiesc foarte bine felul de a fi al oamenilor. Sunt înconjuraţi de mulţi prieteni şi îi iartă uşor pe cei care îi dezamăgesc.

18:00 – 20:00: Firi foarte optimiste, aceste persoane fac parte din rândul celor care sunt în stare să dea şi cămaşa de pe ei pentru a nu-i vedea pe alţii că suferă, se arată în horoscopul în funcţie de ora naşterii.

20:00 – 22:00: Ai stofă de lider, eşti respectat, greu de mulţumit şi chiar temut, mai ales în momentele în care nimeni şi nimic nu-ţi poate intra în voie.

22:00 – 00:00 Deşi nu excelează la capitolul generozitate, aceste persoane sunt dedicate familiei şi nu pregetă să facă o mulţime de sacrificii pentru aceştia.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *