Ce indică INSOMNIILE ÎNTRE ORELE….

Dacă vă treziți brusc din somn la aceleași ore din noapte și nu mai puteți adormi, corpul v-ar putea sugera blocaje în anumite meridiane energetice.

Insomnia între orele 21 și 23
Insomnia în acest interval de timp poate fi cauzată de excesul de stres și de griji din timpul zilei. Ați putea face o scurtă meditație, câteva exerciții de relaxare sau de detensionare musculară.

 

Insomnia între orele 23 și 1

 În acest interval de timp, conform medicinii chinezești antice, este momentul în care meridianul de energie al vezicii biliare este activ. Dacă vă treziți în acest interval de timp ar putea sugera faptul că experimentați dezamăgirea emoțională. Ați putea practica auto-acceptarea și iertarea de sine și a altora pentru a putea readormi.

Insomnia între orele 1 și 3
Acest interval este asociat meridianului de energie al ficatului. Insomnia în acest interval de timp poate fi cauzată de emoțiile de furie și cu excesul de energie yang. Beți apă rece și încercați să rezolvați situația care v-a declanșat furia pe parcursul zilei și care a creat un dezechilibru în meridianului de energie al ficatului, blocaj care vă împiedică să odihniți în timpul nopții.

Insomnia între orele 3 și 5

Trezirea între orele 3 și 5 este asociată adesea cu trezirea spirituală dar și cu un blocaj în meridianul de energie al plămânilor și cu tristețea. Pentru a adormi la loc, încercați o respirație profundă și lentă.

De asemenea, ar putea fi, un semn al Spiritului Superior care vă avertizează să acordați o atenție mai mare mesajelor care vă sunt trimise pentru evoluția dvs. spirituală.

Insomnia între orele 5 și 7
În această perioadă, energia se află în intestinul gros. Blocajele emoționale sunt asociate cu acest interval de timp. Goliți-vă intestinele și exersați tehnici de relaxare a mușchilor.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *