Câteva sugestii pentru a obține protecție Divină.

 

Practica asiduă și cu încredere/credință vă aduce garantat un rezultat benefic, cu mult peste așteptările dvs.

Pentru a vă menține o vibrație înaltă: trăiți în adevăr și iubire; nu agresaţi psihic, fizic sau verbal nicio ființă; iertaţi-vă dușmanii, trecutul și pe dvs înșivă; nu vă implicaţi mental sau dufletește în necazurile altora; evitați supărările și deconectaţi-vă cât mai rapid de necazurile şi nemulţumirile dvs. „Predați-vă” supărările Divinității pentru a vi le rezolva.

Prin comportament corect, gânduri bune, alimentație corectă, odihnă (în special între 23, 00 şi 2, 00 când Universul vă încarcă şi vă echilibrează corpul), vă întăriţi câmpul energetic.

O vibrație înaltă vă crează protecție Divină.

Cu credința că Divinitatea vă aude şi vă ajută, cereți protecție pentru dvs., familie, casă, pentru cei dragi sau pentru străini… Cereți cu sinceritate și credință, sănătate pentru dvs sau pentru oricare altă persoană. Puteți cere rezolvarea oricărei probleme, pe același principiu: imaginaţi-vă că tot ce cereţi de la Dumnezeu s-a şi împlinit. Credința că ce ați cerut e și împlinit este secretul realizării a ceea ce cereți. Folosiți acest „secret” timp de 10 zile pe lună şi veți vedea că totul s-a rezolvat cu mult mai bine decât v-ați imaginat sau v-ați dorit.

Rugăciunile „Tatăl nostru” şi „Rugăciunea inimii’, spuse fiecare de trei ori dimineaţa şi seara cu voce tare, vă purifică şi vă echilibrează câmpul energetic și vă protejează.

O metodă clasică de protecție este următoarea:

Imaginați-vă că sunteți acoperiți din cap până sub picioare de un înveliş protector în formă de clopot, ovoid, perete transparent, sferă, piramidă energetică, etc. Înfăşuraţi-vă din creştet până în călcâie cu lumină Divină. Dați intenția/gândiţi-vă că nimeni și nimic nu poate pătrunde prin învelişul protector, nici un gând negativ, nici un atac psi, nici un algorit sau program malefic, nici oinformație negativă, nici o emoţie negativă, nici un farmec/o vrajă, nici un blestem, etc…

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Câteva sugestii pentru a obține protecție Divină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *