Câteva rânduri despre conectarea la sursă prin rugăciunea în nemișcare sau rugăciunea receptivă

În cele mai vechi timpuri, toate ființele nu au avut nici o dificultate în reconectarea cu Sursa. De fapt, ei au trăit în conformitate cu principiile divine care par să fi fost pierdute de-a lungul timpului. În acele vremuri, a existat un concept de „merge în nemișcare”, adică să se reconecteze la Sursa Divină. Cu multe mii de ani în urmă, atunci când aceste concepte au fost naturale pentru omenire, a existat o nevoie ca oamenii să fie aproape de „cele” sau să se asocieze cu ceea ce și-au proiectat în noua reîncarnare.

Acest lucru se referă la acordarea ființei umane la sursă, sau ideea de a avea abilitatea de a se conecta cu sursa ei, nu numai în caz de nevoie, dar și în viața de zi cu zi, și, de asemenea, cel mai mult, în meditație. Este extrem de util pentru oricine să mediteze astăzi, pentru a intra în cea care a fost numit cândva ATAVA. Am putea-o numi rugăciunea în nemișcare sau rugăciunea receptivă, comuniune profundă. Într-o persoană care meditează, și cere apropierea de sursa ei, există o combinație de energii, care curge prin ea în diferite moduri.

Rugăciunea în nemișcare sau rugăciunea receptive, aduce un extraordinar acordaj a diferitelor tărâmuri în fiecare meditator care merge „în nemișcare” de două ori pe zi, pentru o scurtă perioadă distinctă de orice altă meditație. Aceste energii benefice au un efect de echilibrare în orice moment.

Există o abilitate a părintelui Energiei să comunice cu copilul său și, desigur, vice-versa.

O cale de reușită este rugăciunea sau meditația profundă.

Fiecare meditator ar trebui să conștientizeze capacitatea de a face conexiunea în sine însuși cu sursa de energie însăși, părintele Energiei. Deci, aceasta este esența, reconectarea la Sursă.

   * Părintele Energiei, echivalează aproximativ cu Sufletul, Sinele Superior, Sinele Divin, Maestru, chiar dacă există mai multe niveluri pentru acest termen de părinte al Energiei.

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *