CÂTEVA METODE SIMPLE PENTRU PROTECȚIE

Împământarea vă permite să eliberați cu ușurință energia negativă preluată de la alți oameni.

Vizualizați că din tălpi vă cresc rădăcini puternice care se ancorează în centrul pământului. Prin aceste rădăcini se „scurge” energia negativă și este anihilată în focul sacru din centrul pământului.

Non-rezistența permite o protecție bună.

Vizualizați-vă ca un tub invizibil și dați intenția ca orice energie negativă trimisă de alte persoane către dvs., trece mai departe fără să vă afecteze.

Protejați-vă aura! Vizualizați de jur împrejurul dvs. un ovoid perfect delimitat, auriu strălucitor și dați intenția: „Nimic din ce nu intră în Voia Divină” nu intră în spațiul meu.

Purificați-vă energia! Puteți vizualiza la 1 m deasupra capului un duș prin care curge lumină aurie care vă străbate aura dar vă intră și prin creștetul capului, vă străbate întregul corp și iese prin rădăcinile dvs. ajungând în focul sacru din centrul pământului, curățându-vă astfel de orice energie negativă, vitalizându-vă. Vizualizați-vă corpul și aura strălucind. Sunteți purificați și energizați!

Readuceți-vă structurile și energia în propriul dvs. spațiu!

Vizualizați la 1 m deasupra capului un glob auriu luminos și  magnetizat. Dați intenția ca acest magnet să atragă în el toate structurile și energia pe care ați cedat-o sau v-a fost furată. Acestea sunt purificate în lumina aurie din globul magnet.

Apoi, vizualizați cum structurile și energia curge din glob și vi se integrează în propriul dvs. spațiu, în aură și în corp.

Alte metode:

Puteți pune o muzică cu vibrație înaltă, folosiți bețișoare parfumate, tămâie sau apă sfințită, boluri tibetane, sare grunjoasa în apa de baie…

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *