Câteva măsurători cu ansa care se fac înainte de terapia Reiki

„EBF-ul (energia benefică fundamentală), pentru că mă interesează dacă omul respectiv are plăţi karmice. EBF-ul îmi dă date despre karma pe care o are de plătit.

SS , SV, CIP, IP… iertarea păcatelor la nivel de spirit pentru că este în strânsă legătură cu PD (protecţia divină). IP mic, am de asemenea PD mic.

IS (integritatea structurală) pe organul x.

SN, SN adăugat malefic

CIP — ce neiertări are, cât a iertat bărbaţii, femeile. Cât se iubeşte pe el însuşi, iubirea de sine. Iubirea faţă de oameni, animale, plante, planetă, natură.

Se măsoară eficienţa în cazul acestei curăţări.

Vindecarea se face în acelaşi sens SUFLET-CÂMP energetic-TRUP.

Se verifică chakrele superioare şi relaţia cu Dumnezeu. Cât este supărat pe Dumnezeu? Se măsoară parametrii precum credinţa în Dumnezeu, iubirea faţă de semeni, viaţă.

Dacă are sub patru miliarde de ani este de pe Pământ, deci un spirit mic, aflat la primele întrupări. Dacă are sub trei miliarde de ani se poate să fie pentru prima oară întrupat ca om.

La bolile autoimune măsurați cât îşi doresc să trăiască.”

Pe chakra Sahasrara puteți activa în plan vertical: SeiHeKi pentru armonizarea omului cu Dumnezeu, Iava pentru manifestarea conştiinţei de sine, Gnosa pentru unirea cu supraeul, Halu pentru a primi ghizi de la nivelul Arhanghelului Rafael, specializat în psihoterapie.

Seminarii Reiki

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *