CASCADA AURIE. MEDITAŢIE DE VINDECARE.

Prin simpla lecturarea căreia vă puteţi conecta la energia vindecătoare a Sursei Universale de Lumină şi Energie din Reiki. Este utilă în cazul în care nu vă simţiţi bine, dacă sunteţi indispuşi sau dacă aveţi o migrenă. O puteţi folosi cât de des doriţi. În timpul lecturării este bine să nu fiţi deranjaţi.

Eu, [… SPUNEŢI-VĂ NUMELE…] sunt o fiinţă de Lumină! Cu fiecare inspiraţie aduc în corpul meu şi în toate structurile mele energetice din ce în ce mai multă Lumină şi din ce în ce mai multă energie pozitivă care mă vindecă, mă protejează şi îndepărtează în totalitate de la mine, din trupul, mintea şi sufletul meu orice formă de energie negativă. Meridianele mele energetice devin din ce în ce mai luminoase şi mai curate, din ce în ce mai pure, mai strălucitoare şi mai încărcate pozitiv. Sunt un canal curat şi perfect prin care circulă Lumina vindecătoare a Universului, sunt puritatea pe care Creatorul Suprem o doreşte! Toate structurile mele energetice lucrează în totală rezonanţă benefică, perfectă şi imperturbabilă, şi în totală simpatie cu cele mai bune gânduri ale mele; mintea mea este curată şi pură; sufletul meu este întreg şi luminos. Toate gândurile negative sunt arse acum din mintea mea şi sunt înlocuite de Lumină, iar Lumina determină apariţia gândurilor pozitive, benefice şi constructive. Toate meridianele mele energetice sunt curate şi luminoase, toate chakrele mele devin din ce în ce mai curate şi din ce în ce mai strălucitoare astfel încât schimbul energetic cu mediul înconjurător este optim nevoilor mele de aici şi acum.

Invoc deasupra mea, acum, o cascadă de lumină aurie care mă scaldă din cap până în picioare şi mă lasă curat/ă şi pur/ă ca un cristal. Această cascadă de lumină îmi curăţă şi îmi energizează integral fiecare celulă, fiecare ţesut şi fiecare organ, îmi curăţă şi îmi energizează fiecare os şi fiecare articulaţie, fiecare fibră musculară şi fiecare celulă nervoasă şi elimină în totalitate, acum, orice gând negativ şi orice energie negativă din mine, în pământ pentru a fi reciclate şi transformate în Lumină.

Lumina vindecătoare a Universului este în totalitate activată în mine acum!

Invoc prezenţa tuturor Îngerilor, tuturor Ghizilor Spirituali de Lumină şi tuturor fiinţelor Divine care mă pot ajuta, să vină acum şi să mă ghideze în toate acţiunile mele, să îndepărteze de la mine tot ceea ce este rău şi negativ, să mă ferească de toate persoanele care nu îmi sunt benefice şi să îmi manifeste la fiecare pas toate oportunităţile de care am nevoie pentru a trăi o viaţă benefică, pură, curată, prosperă şi plină de iubire şi de satisfacţii pe toate planurile.

Sunt luminos/ă, sunt fericit/ă, sunt benefic/ă! Sunt energic/ă, sunt zâmbitor/ zâmbitoare, sunt plin/ă de lumină şi energie! Mă simt bine, mă simt fericit/ă, mă simt relaxat/ă. Din zi în zi, cu fiecare clipă, mă simt din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere! Sunt vindecat/ă!

Am tot ce îmi trebuie ca să fac tot ce vreau şi am tot ce vreau ca să fac tot ce trebuie! Sunt vindecat/ă! Mă simt bine şi perfect sănătos/ă, mult mai bine decât înainte. Sunt vindecat/ă!

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

3 comentarii la „CASCADA AURIE. MEDITAŢIE DE VINDECARE.

  1. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
    It’s always interesting to read through articles from other authors and practice something from other sites.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *