Canalizarea globală în corp a energiei Reiki

Acest exerciţiu Reiki este recomandat să fie făcut în fiecare zi pentru distribuţie globală a energiei în tot corpul.
Pentru rezultate mai bune, distribuţia globală de energie ar trebui să fie efectuată în conformitate cu următoarea procedură:

Spălaţi-vă pe mâini înainte de a începe canalizarea energiei. Pentru că, uneori, mâinile sunt contaminate cu o varietate de energie negativă, fără să ne dăm seama.

Rugaţi-vă pentru ajutor, îndrumare şi vindecare în funcţie de religie şi convingeri. Amintiţi-vă că, Reiki, eşti un intermediar: energia, vindecarea, vine de la Dumnezeu. Prin practicarea cu regularitate Reiki, veţi elimina toate blocajele de energie negativă, şi veţi deveni un slujitor al lui Dumnezeu, care oferă ajutor, vindecare, îndrumare celorlalţi.
Imaginaţivă chakrele ca nişte flori de lotus care se deschid datorită intenţiei dv. Activaţi-vă chakrele: coroană şi palmele.

Deschideţi partea din faţa aurei dv. Apoi în spate. Trebuie pur şi simplu să intenţionaţi să deschideţi aura.

Aura este un strat de energie din jurul corpului care protejează. Nedeschisă, energia furnizată va fi uşor împiedicată de aura dv.

Se agită mâinile de 3 ori.

Relaxarea, zâmbetul şi calmul- sunt cheia distribuţiei Reiki. Dacă nu sunteţi calmi este perturbat procesul de energie în sine.
Intenţionaţi să fiţi un canal Reiki, începeţi să simtiţi energia care curge în palme.

Puneţi-vă mâinile pe corp, în conformitate cu poziţiile recomandate, minim trei minute pentru fiecare punct, pe faţa şi apoi spatele corpului.

Pieptănaţi aura întâi pe partea din faţă a corpului, lateralele stânga şi dreapta şi apoi spatele corpului. Aura pieptănată conferă sănătate şi ajută corpul să funcţioneze mai bine.

Relaxaţi-vă timp de câteva minute înainte de a face alte sarcini.

La sfârşitul distribuţiei energiei se face cu o rugăciune, se mulţumeşte pentru energie, sprijin şi îndrumarea primită.

 

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *