BUCHETUL ÎNGERULUI

 

de Doreen Virtue, Ph.D

    Aceasta este o meditaţie minunată pentru a o folosi în orice moment în care simţi că eşti îngrijorat de schimbările vieţii.

Începe prin a trage puternic aer în piept. Cu ochii minţii vizualizează îngerii plasând un buchet larg în faţa ta. Îngerii stau pe lângă buchet şi îţi cer să pui în buchet orice te deranjează.

Te vezi şi te simţi plasând orice griji pe care le ai despre bani, carieră, casă sau posesii în buchet. Apoi pui în buchet grijile tale pentru corp sau sănătate. După aceea plasezi orice conflicte ai cu oricine în buchet. Acum urmează sentimentele rănite pe care le-ai avut din orice relaţie.

Apoi pune vina sau auto-incriminarea în buchet, pune totul înăuntru. Apoi, plasează temerile pe care le-ai putea avea faţă de atingerea obiectivelor în buchet. Plasează temerile că ai putea fi luat drept un “impostor necalificat” în buchet. Urmează temerile pe care le-ai putea avea pentru viitor. Ia orice sentimente de mânie pe care ai fi putut să le ai faţă de membrii oricărei religii şi pune-o în buchet.

Apoi plasează rezistenţa pe care ai putea să o ai spre Dumnezeu, în buchet. Dacă există altceva care să te deranjeze, te rog să îl plasezi în buchet acum. Nu ţine nimic în spate. Pune totul în buchet acum. Urmăreşte acum cât de luminos este sufletul tău şi cum se simte corpul.

Priveşte cum îţi zâmbesc Îngerii şi cum zboară cărând acest buchet. Ei vor lua toate grijile tale şi le vor duce la sursa Divină a creativităţii şi a inteligenţei infinite. Uită-te cât de bine sunt rezolvate toate.

Totul este rezolvat într-o manieră câştigător-câştigător şi tu primeşti soluţiile uşor şi armonios. Mulţumim lui Dumnezeu şi îngerilor pentru acest ajutor. Acceptăm ajutorul lor ştiind că îl merităm. Ştim că ne vindecăm pe noi şi în acelaşi fel vom vindeca şi lumea.

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

3 comentarii la „BUCHETUL ÎNGERULUI

 1. Hello there, I discovered your website by way of Google even as searching for
  a comparable matter, your web site got here up, it seems to be good.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, simply turned into alert to your blog thru Google, and found
  that it’s truly informative. I’m gonna be careful for brussels.
  I’ll be grateful in the event you continue this in future.
  Many other folks shall be benefited from your writing.
  Cheers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *