Boala hemoroidală – HEMOROIZII  

 

 

       Hemoroizii apar atunci când venele din jurul anusului și al rectului inferior devin inflamate și umflate. În funcție de localizarea hemoroizilor, există două tipuri de hemoroizi, interni și externi.

       În cazul în care în interiorul hemoroizilor externi se formează cheaguri de sânge, aceștia devin trombozați, sunt însoțiți de durere mai intensă și disconfort accentuat.

     Boala hemoroidală nu este contagioasă.

     Simptomele includ durere, mâncărime, usturimi, sângerări și prolaps. Sunt cazuri în care este nevoie de intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea hemoroizilor externi sau a celor interni.

       O alimentație bogată în fibre și evitarea produselor iritante, iuți, acide sau acre pot „împiedica” dilatarea venelor hemoroidale.

       De obicei hemoroizii apar în cazul constipației, a sedentarismului, a obezității, a consumului exagerat de condimente și alimente picante sau a unei diete sărace în fibre, în cazul abuzului de alcool sau a consumului redus de lichide.

      Apariția hemoroizilor indică un dezechilibru la nivelul chakrei rădăcină, muladhara chakra.

     Spiritual boala hemoroidală se poate vindeca dar trebuie eliminată cauza bolii, adică tulburarea spirituală.

    Dilatarea venelor indică un conflict emoțional între dorința de a expulza emoția afară și a o reține în interior. Apariția  hemoroizilor indică frica de lipsuri, frica de pierderi,  neîncredere, îndoială de sine, punerea sub semnul întrebării a propriei identități. Corpul transmite că există o situație în viața personală care trebuie clarificată.

   Persoanele pot trăi sub presiune sau în situații stresante, se simt constrânse să facă lucruri pe care nu doresc să le facă. Rețin emoții toxice, frici interioare.

   Posibil ca persoanele să simtă că nu au timp să-și îndeplinească atribuțiile casnice, familiale, de serviciu, etc.

   La un anumit nivel se simt neajutorate, devalorizate și uneori au impresia că o ființă extraordinară dar căreia nu i se dă importanță.

    Trebuie analizat ce anume deranjează pentru a prelua controlul vieții și a elimina sentimentele de vinovăție, neputință, îndoială etc.

   Pe cine sau ce încerc să ignor și rețin în mine? Mă pot abandona, relaxa, pot să las viața să mă îndrume? Ce trăiesc din complezență? Pentru ce mă condamn? Pentru ce mă autopedepsesc? Ce tristețe profundă rețin? Ce schimbări nu pot accepta? Față de ce situație/persoană simt furie? Față de ce dau față de cine simt sentimente de răzbunare? Ce emoții din trecut nu elimin?

   Durerile anale pot avea legătură cu culpabilitatea, cu faptul că persoana suferindă nu se consideră suficient de bună pentru a-și îndeplini dorințele.

    Constipație cronică poate fi întâlnită la oameni care îşi schimbă greu gândirea şi se consideră pe ei înșiși bine în raport cu lumea, viața, oamenii şi Dumnezeu.

    Energia negativă acumulată la nivelul anusului  determină distrugerea pereților venelor hemoroidale și apariția hemoroizilor.

    Hemoroizii pot fi și o formă de plată karmică.

           TERAPIE

Se curăță energia negativă din zona anusului cu CKR invers + SHK + HSZSN, până scade umflătura. Se poate folosi KRIYA, SHANTI și pentru refacere ZONAR + HALU, și HARTH pentru refacerea SN din acea zonă. Se rotește chakra anusului în sens pozitiv.

Se anihilează câmpul vital al agenților patogeni.

Se imaginează tubul digestiv, începând de la gură până la anus și se curăță cu CKR invers + SHK + HSZSN + KRIYA, se dă lumină ca un duș, algoritmând să se curețe doar entitățile care au creat problema fizică. Se anihilează câmpul vital al agenților patogeni. Nu se folosește Lumină de vibrație mare. Se poate algoritma: „Lumina optimă, benefică, necesară, specifică, suficientă punerii în stare de sănătate a tubului digestiv”.

       Puteți face tratament Reiki suplimentar pe coccis, stomac, intestine.

        În cazul fisurilor anale se tratează ca orice rană, curățând cu Flacăra Argintiu-Violetă. Se anihilează câmpul vital al agenților patogeni. Se coase cu fir energetic fisura. Se poate crea un spațiu de lumină și se poate aplica ca un plasture sau ca un manșon energetic de Lumină la capetele și împrejurul fistulei până la vindecare. Se poate folosi HARTH pentru refacerea SN din acea zonă.

 Folosind aparate cu lumină colorată puteți folosi:

  • roșu – 15 minute pe vertebra 5 cervicală

  • albastru – 10 minute pe zona lombara și 10 minute pe sacrum

  • galben – 10 minute zona anusului.

                Venele țin de sistemul circulator, deci au legătură cu sângele iar propriile emoții negative, proprii demoni, se hrănesc cu SN din acele vene. Din acest motiv este importantă curățarea energetică.

 Uniune Spirituală

Daniela

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *