Bila de energie curcubeu

 

Simbol împotriva cancerului

Doamna Barbara Conn se lupta cu o boală nemiloasă şi a  cerut ajutor angelic. În timpul meditaţiilor ei, i s-a revelat un simbol în culorile curcubeului, sub forma unei mingii. Ea a primit în acelaşi timp informaţii că simbolul este util în mai multe boli, în special cronice şi tulburări ale sistemului imunitar. B.C a numit acest simbol minge de energie, curcubeu, sau un simbol împotriva cancerului.

  Fiind practicantă Reiki şi a altor sisteme, a folosit simbolul revelat în sesiuni de vindecare, vizualizânt în interiorul mingiei de energie simboluri Reiki.

Dumneaei ne îndeamnă să cerem ajutor angelic pentru folosirea simbolului şi pentru a fi ghidaţi să îl punem acolo unde este nevoie cel mai mult.

Pentru a utiliza acest simbol: Cereţi să primiţi acest simbol în palme. După ce-l simţiţi în palme (şi se învârte în direcţia săgeţilor), puneţi palmele pe oricare chakra doriţi şi vizualizaţi cum intră în interiorul ei şi se lasă să-ţi facă treaba. Culorile şi lumina simbolului se vor răspândi în interiorul chakrei de la sine… Acesta poate fi plasat în oricare dintre chakre, dar este bine să fie utilizat în zona care este cea mai afectată de boli /cancer.

Un alt mod de a folosi simbolul este să ţineţi degetele de la ambele mâini astfel încât să formeze un triunghi, şi cereţi ca simbolul să fie plasat în triunghi. Vizualizaţi simbolul cum „cade” în chakra.

Important: Aceste informaţii sunt doar pentru a fi împărtăşite în mod liber, şi în întregime.

   Sursa: healingtheworld.net

Anti-cancer – Reiki Simbol

 

 

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *