BASTONUL DE FOC

Este foarte eficient dacă se execută din trei poziţii:

Prima poziţie: o mână pe gât la ceafă – cealaltă în zona coccisului

A doua poziţie: o palmă marea vertebră C7 – cealaltă la nivelul chakrei III pe spate, zona stomacului.

A treia poziţie: palmele una lângă cealaltă la nivelul centrului inimii.

Bastonul de foc constă în energizarea coloanei vertebrale şi, în acelaşi timp, în curăţarea canalului energetic principal. Se face ţinând o mână pe gât în zona cervicală iar cealaltă în zona coccisului. Timp de 10 minute vă imaginaţi că între palme se creează un baston luminos şi strălucitor, de culoare alb-aurie. Se poate face din aproape în aproape pe toată coloana pentru a curăţa bine meridianul principal.

 Bastonului de foc produce energizarea rapidă a chakrelor, curăţarea canalului central (SUSHUMNA) însoţită de deblocarea acestuia şi purificarea celor două extrameridiane principale, Du Mai şi Ren Mai. Bastonul de foc creşte vibraţia corpului prin lărgirea canalului guvernor prin aplicarea altor persoane împreună cu folosirea simbolului HSZSN. LA fel îl puteţi folosi în tratamentul la distanţă: Bastonului de foc îl vizualizaţi pe spatele unei persoane, folosind şi simbolul Hon Sha Ze Sho Nen.

 Metoda bastonului de foc este eficientă în tratarea afecţiunilor spatelui, coloanei vertebrale şi ale febrei musculare, induce o stare de relaxare şi calmează accesele de stres, echilibrează chakrele inferioare cu cele Superioare.

La sfârşit se mulţumeşte ghizilor spirituali pentru ajutorul dat şi este recomandată rugăciunea de mulţumire către Dumnezeu pentru ajutorul, darurile, Lumina primite.

Extras din cartea SĂNĂTATE PRIN REIKI

ÎNDRUMAR PENTRU ÎNCEPĂTORI… SFATURI, MEDITAŢII, COMBINAŢII, ALGORITMI

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *