Balonul de protecție energetică cu Lumină Albă

Tehnică de protecţie energetică

 Înainte de a începe terapia pentru clienţi sau înainte de a merge într-un loc aglomerat, este indicat să vă protejaţi propria energie, să vă ridicaţi vibraţia. Dacă ştiţi că vă întâlniţi cu o persoană pesimistă, de exemplu, sigilaţi-vă rapid în lumină albă, stabilind intenția că nimeni nu vă poate penetra energia în aceea zi, oră, seară, etc. Se poate întâmpla ca „amicul vampir” să plece din preajma dvs., deoarece la un anumit nivel subconștient, el ştie că nu se poate conecta la dvs. pentru a vă trage energia (deoarece v-aţi sigilat cu lumină albă).

Puteţi aplica următoarea tehnică la începutul fiecărei zile, imediat după ce vă faceţi tabieturile.

Tehnica este foarte ușor de efectuat, pur și simplu urmați acești pași:

Vizualizaţi un fascicul puternic de lumină albă coborând din cer. Acest fascicul ajunge la câțiva pași mai sus de creștetul capului dvs., vedeţi această lumină albă, energie, răspândindu-se în jurul dvs. luând formă de ou (sau aură), vă înconjoară (de deasupra capului până sub picioare pe toate laturile corpul). Aceasta este o „etanșare în lumină albă de protecție.”

Nu contează cât de bine vizualizaţi, intenția contează cel mai mult. Intenționaţi, de asemenea, ca lumina albă să umple complet câmpul energetic și corpul.

Stabiliţi intenția ca acest sigiliu de lumina albă să dureze toată ziua, să vă protejeze de negativitate și de vampirismul altora, în timp ce tuturor „lucrurilor” ce vin din iubire și din pozitivitate le este permis să intre în  câmpurile dvs.

Dacă practicați Reiki și sunt familiarizați cu chakrele, puteți face câțiva pași suplimentari la începutul tehnicii de mai sus:
-La început, vizualizaţi fiecare dintre chakre deschise (față și spate), puneţi în interiorul fiecăreia, Simbolul de putere, Reiki.
-Vizualizare acest simbol mare cât corpul, pe partea din față a corpului și, de asemenea, pe partea din spate a corpului. Apoi parcurgeți toți pașii de mai sus.

, , , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *