Autovindecare cu lumină angelică

 

 Următoarea tehnică nu elimină tratamentele medicamentoase și nu vă împiedică să consultați medicul.

Invocarea Arhanghelui Rafael sau a îngerilor pentru vindecare nu elimină consultarea medicilor, dar este un ajutor pentru a accelera procesul de vindecare și de a expulza energiile negative intrate în corpul nostru.

Primul pas:

Scrieți pe o hârtie boala sau afecțiunea de care suferiți.

     Memorați următoarea rugăciune care va fi utilizată în timpul ritualului: „Îngerul lui Dumnezeu, Sfinte Arhanghele Rafael, prin puterea pe care ți-a dat-o Dumnezeu, te rog ai grijă de mine, luminează-mă, salvează-mă, protejează-mă și vindecă-mă de… (repetați ceea ce ați scris pe hârtie) Mulțumesc! Amin!”

Amintiți-vă cele șapte centre energetice (chakre) din corpul dvs. deoarece și ele sunt amintite în următoarea tehnică.

Pentru această tehnică aveți nevoie de un loc liniștit, dar dacă doriți puteți folosi în fundal o muzică moale; Cu timpul și practică multă, o puteți face chiar și în timp ce mergeți pe stradă.

Tehnica de execuție:

Stați confortabil, închideți ochii și lăsați mintea să se golească pentru câteva minute. Faceți o călătorie mentală prin centrele de energie (chakre) din corpul dvs.,  timp de câteva minute, apoi se repetă de trei ori rugăciunea pe care ați memorat-o la începutul acestei secțiuni.

Spuneți trei rugăciuni sau repetați de trei ori o rugăciune către Maica Domnului, Sfânta Fecioara Maria, Tatăl nostru și de trei ori, Sfinte Dumnezeului, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluieste-ne pe noi!

 Apoi vizualizați-l pe Arhanghelul Rafael (sau concentrați-vă pe o imagine a sa), ca fiind lumină strălucitoare stând în fața dvs. Frecați mâinile până când devin calde, și cereți Arhanghelului Rafael să vă încarce palmele cu lumina lui de vindecare divină. După aceea puneți  palmele pe locul unde aveți dureri sau pe zona afecțiunii de care suferiți.

Când considerați că este suficient, mulțumiți Arhanghelului Rafael, deschideți ochii, mișcați-vă picioarele și brațele, reveniți la starea obișnuită de conștiință și apoi ridicați-vă.

     Să vă fie de folos!

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *