Autotratament cu simbolurile CKR şi SHK

Se foloseşte metoda din SEI –HE – KI – CHI – RYO (tehnica fără nume) care se utilizează pentru a schimba anumite trăsături de caracter.

Se aplică o palmă la ceafă, la baza capului iar cealaltă deasupra chakrei coroană.

Mâna mai puţin senzitivă se pune la ceafă, iar ce mai senzitivă (mâna dominată) se va aşaza cu palma în jos deasupra chakrei coroană. Se desenează simbolul puterii CKR şi se repetă numele de 3 ori. Se desenează simbolul emoţional SHK şi se repetă numele de 3 ori. Apoi se desenează încă o dată CKR repetând numele de 3 ori. Deci secvenţa este CKR-SHK-CKR.

Se schimbă poziţia palmelor. Mâna dominantă, mai senzitivă se pune pe chakra coroană iar cealaltă se ţine la baza capului. Cu mâinile plasate pe cap se va repeta afirmaţia pe care dorim s-o folosim, timp de 3-5 minute.

Se poate folosi orice afirmaţie cu condiţia ca expresia să fie la timpul prezent, pozitivă fără cuvântul nu (de exemplu nu sunt bolnav/a). De exemplu se poate folosi această afirmaţie: „am acum tot ceea ce am nevoie pentru a putea înţelege problemele din viaţa mea într-o nouă lumină şi am înţelepciunea, voinţa, curajul şi dragostea necesare ptr a obţine ceea ce mi-a fost dat”.

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *