Auto-Curăţare şi revendicare

Aprindeți 9 lumânări. Dacă practicați Reiki desenați simbolurile deasupra lor.

Afirmați cum se topește ceara așa să se dizolve toate acordurile, contactele și jurăminte pe care le-am făcut făcut în orice viață, spațiu, timp, dimensiune.

Îmi revoc toate acordurile sau contractele pe care le-am făcut cu orice fiinţe care nu au intenții benefice și cel mai bun interes pentru mine. Îmi revoc toate contractele care-mi perturbă realitatea. Îmi revoc toate acordurile, toate jurămintele și toate contractele pe care le-am făcut în orice viață, spațiu, timp, dimensiune, de apartenență, camaraderie, fraternitate, supunere, castitate, tăcere, sărăcie, boală, singurătate, celibat, iubire, ură, răzbunare, neiertare, nefericire….

Îmi revendic sufletul limpede curat și strălucitor și toată energia din toate aceste acorduri, contacte și jurăminte. Cu Voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem mă dezleg de toate aceste acorduri, contacte și jurăminte și fie ca sufletul meu și energia lăsate în acestea să îmi fie returnate și implementate în mine limpezi, curate și strălucitoare. Îmi revendic sufletul limpede curat și strălucitor și toată energia din toate aceste acorduri, contacte și jurăminte, cu Voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem pe toate planurile.  Îmi revendic puterea personală.

Merit ceea ce este mai bun pentru mine, în fiecare plan al vieții mele și îmbrățișez cu bucurie experiențele minunate ce fac parte acum din viața mea.

Mulțumiți Divinității.

Lăsați să ardă lumânările până se termină.

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

5 comentarii la „Auto-Curăţare şi revendicare

  1. Right here is the perfect blog for anyone who wants to understand
    this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not
    that I personally would want to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a topic that’s been written about for
    years. Wonderful stuff, just great!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *